Galaxy Pocket DuoS: Android, dual SIM és alacsony ár


A Samsung bemutatta legújabb kétkártyás droidját, mely a belépő szintet képviselő okostelefonok táborát gazdagítja. A Galaxy Pocket DuoS, illetve Galaxy Y DuoS Lite névre hallgató eszköz körülbelül 35 ezer forintba kerül majd.

Forrás: Kütyü Magazin - 2208 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Százezer forintért kerül forgalomba a Galaxy A7

  A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A széria legújabb tagját, a Galaxy A7 készüléket. „A Galaxy A7 okostelefonnal egy új, innovatív funkcióval bővül az A széria repertoárja.  – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. 
  Kütyü Magazin - 13 órája
 • Százezer forimtért kerül forgalomba a Galaxy A7

  A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A széria legújabb tagját, a Galaxy A7 készüléket. „A Galaxy A7 okostelefonnal egy új, innovatív funkcióval bővül az A széria repertoárja.  – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. 
  Kütyü Magazin - 13 órája
 • Országossá válik a Taxify okostelefon-alapú utazásmegosztó szálgáltatása

  Budapest után Debrecen lesz a második város, ahol elindítja okostelefon-alapú (az UBER megoldásaira sok tekintetben hasonlító) utazásmegosztó szolgáltatását a Taxify. Ennek érdekében megkezdték a sofőrök toborzását a városban és a környező településeken. 
  Kütyü Magazin - 23 órája
 • ChatStory – a te sztorid

  A tizenévesek készségszinten használják az internetet, ami mindennapi életük része; a biztonságos nethasználat viszont már korántsem ennyire egyértelmű fogalom számukra. A „ChatStory – a te sztorid” chatbot alkalmazással a Telenor a fiatalok számára ismert környezetben – Messengeren – jelentkezik egy tudatos nethasználatra buzdító új fejlesztéssel. 
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Nemzetközi mobilfotós kiállítás nyílt az Akvárium Klubban

  Első alkalommal nyílt kizárólag mobiltelefonnal készült fotókat bemutató kiállítás Budapesten. A Huawei Mobilfotó Kiállításon a vállalat 20 európai országban megrendezett okostelefonos fotóversenye, a Next Image legjobb alkotásai mellett neves magyar fotográfusok munkáit is megtekinthetik az érdeklődők. Az amatőr és profi fotósok képeit egyaránt felvonultató kiállítás anyagában helyet kapott Pávó Réka „Art & Leukemia” című Grand Prix-díjas alkotása, valamint a verseny 6 kategóriájának díjnyertes fényképei is. A kiállítás 2018. szeptember 18. és október 1. között ingyenesen megtekinthető az Akvárium Klubban.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Szemtember 21-től indul az új iPhone-ok előjegyzése

  A Magyar Telekom és a Telenor már egyaránt bejelentette, hogy az Apple legújabb termékeinek - az iPhone Xs és az iPhone Xs Max, az eddigi legfejlettebb iPhone készülékek, valamint az Apple Watch Series 4 - értékesítését szeptember 28-án kezdi meg.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Szupertájfunt követően a gyors kommunikációs lehetőség megteremtése létkérdés

  A Vodafone Alapítvány 7 fős nemzetközi csapata, köztük Pervai Csaba és Tóth Róbert magyar mérnökökkel, szombat reggel indult el a Fülöp-szigetekre, ahol a Mangkhut szupertájfun okozta pusztítást követő helyreállítás során segítik a mentőcsapatok munkáját az Instant Network 3G, az Instant Wi-Fi és Instant Mobiltöltő telepítésével.  
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Az XZ2 Premium egyedülálló tulajdonságai

  Magyarországon is elérhetővé vált a Sony Mobile zászlóshajója, a dual kamerás Xperia XZ2 Premium okostelefon, mely az egyik legkiemelkedőbb kamerával rendelkezik, amit valaha okostelefonba építettek. Az csúcskészülék videórögzítésnél alkalmazható 12800 ISO értéke a legmagasabb az okostelefonok piacán.
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • A szülők 76%-a szabályozza gyermeke eszközhasználatát

  Vajon mennyit használják gyerekeink a telefonjukat, nézik-e a videómegosztót, mennyit Facebookoznak, tisztában vannak-e a veszélyekkel? Egyáltalán: milyenek a digitális eszközhasználati szokások a magyar családok körében? A Vodafone egy reprezentatív kutatás keretében 500 szülő véleményét dolgozta föl a 6-14 éves és a 15-18 éves korosztály digitális eszközhasználatával kapcsolatban.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Szemtember 21-től indul az új iPhone-ok előjegyzése a Magyar Telekomnál

  A Magyar Telekom az Apple legújabb termékeit, az iPhone Xs és az iPhone Xs Max, az eddigi legfejlettebb iPhone készülékek, valamint az Apple Watch Series 4 értékesítését szeptember 28-án kezdi meg.
  Kütyü Magazin - 7 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés