Élvezd az okosotthon előnyeit!


Fontos számodra, hogy mindig biztonságban tudd otthonod, és a lehető legkomfortosabban érezd magad, amikor végre hazaérsz? Számít, hogy élettered fenntartható és energiahatékony legyen? Az Apple HomeKit kompatibilis Elgato Eve otthonfigyelő rendszerrel mindent kézben tarthatsz, az Avea fényeivel pedig hangulatossá teheted lakásodat. Élvezd a kellemes környezetet, a kényelmet és biztonságot az Elgato okoseszközeivel!

Forrás: Kütyü Magazin - 184 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Az ünnepek alatt sem tudjuk nélkülözni a mobilnetet

  Tavaly a karácsonyi ünnepek alatt 30%-kal többet mobilinterneteztek a Telekom ügyfelei, mint egy évvel korábban. Az idén bizonyára még ennél is intenzívebben nő a mobilnet forgalom, hiszen a Telekom ügyfelei közül egyre többen váltanak a teljes korlátlan, illetve a tematikus korlátlan mobilnetes csomagokra.
  Kütyü Magazin - 20 órája
 • Megújult a Főtaxi applikáció a karácsonyi szezonra

  December közepén megújult a Főtaxi taxirendelő applikációja, amelyen keresztül immár az utasok 30 százaléka rendel kocsit. 
  Kütyü Magazin - 22 órája
 • Rajzpályázat és akció a „Szíves Karácsony” jegyében

  A WIWE Mobil EKG szívdiagnosztikai eszköz mind hazánkban, mind külhonban egyre szélesebb körben ajánl megoldást az egészségmegőrzésre és megelőzésre lakossági, orvosi, sportolói szinten, most pedig – Karácsony előtt – mindehhez árkedvezményt is adnak: aki szeretteinek olyan eszközt akar ajándékozni amely figyelmeztet a szív működésének rendellenességeire, az december 15. és 18. között – az „aranyhétvégén” - 69.990 forintért veheti meg a WIWE-ot a webshopban és viszonteladóknál.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Telekom hálózatai a legjobbak Európában

  A 2017. évi mobilkommunikációs tesztek során a Deutsche Telekom érte el a legjobb eredményeket – nem pusztán csak Németországban, de az európai leányvállalatainál is. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Létrejött a „Simple Univerzum”

  Idén decembertől az OTP Mobil átjárást biztosít két terméke, a Simple alkalmazás és a SimplePay online fizetési platform között. 
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Nagy teljesítményű hordozható akkumulátort mutatott be a mophie

  A mophie bemutatta legújabb, nagy kapacitású hordozható akkumulátorát. A készülék egy MacBooknak 14 óra, egy iPhone 7 Plus-nak 66 óra, míg egy Samsung Galaxy Tab S3-nak 27 óra plusz üzemidőt képes biztosítani.
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Hét éve kapcsolja össze a Viber az embereket szabadon és biztonságosan

  Hetedik születésnapját ünnepli a Viber , a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása. A Rakuten Viber által fejlesztett alkalmazás elsődleges célja a szabad és biztonságos kapcsolatteremtés az emberek között – függetlenül attól, hogy kik ők és honnan jöttek. 
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Közel kétmillió magyar fizet már mobillal

  Továbbra is megállíthatatlanul terjed az okostelefon-használat: a felnőtt internetezők több mint négyötöde használ intelligens mobileszközt. 
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Magyarországon is elérhetők a Huawei kibervédelmi szolgáltatásai

  A Huawei Technologies közvetlenül Magyarországról is elérhetővé tette több, a kiberbiztonságot növelő támogatását, illetve védelmi szolgáltatását
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Megosztás alapú jótékonykodás a Telekomtól

  A korábbi évekhez hasonlóan, az idén decemberben is megrendezte jótékonysági sütiakcióját a Fenntarthatósági Média Klub tagjaival közösen a Telekom.
  Kütyü Magazin - 11 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés