Élvezd az okosotthon előnyeit!


Fontos számodra, hogy mindig biztonságban tudd otthonod, és a lehető legkomfortosabban érezd magad, amikor végre hazaérsz? Számít, hogy élettered fenntartható és energiahatékony legyen? Az Apple HomeKit kompatibilis Elgato Eve otthonfigyelő rendszerrel mindent kézben tarthatsz, az Avea fényeivel pedig hangulatossá teheted lakásodat. Élvezd a kellemes környezetet, a kényelmet és biztonságot az Elgato okoseszközeivel!

Forrás: Kütyü Magazin - 126 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • A WIWE 50 készüléket ajánlott fel sportegyesületeknek

  Az egri Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai divíziója több hetes promóciós kampánnyal csatlakozik a világméretű Stroke Világnapja rendezvénysorozathoz, melynek során többek között ingyenes készülékeket ajánl fel sportegyesületeknek. A téma aktualitását a közelmúlt tragikus hírei erősítik, melyek kiváló sportolók haláláról számolnak be, holott rendszeres EKG szűréssel 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne!
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Történelmi diákverseny mobiltelefonnal

  Általános és középiskolások történelmi utazásra indulva, mobiltelefonjuk és az Időkapuk applikáció segítségével járhatják be az 1956-os forradalom és szabadságharc szimbolikus helyszíneit 2017. október 23-tól, Budapesten.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Huawei bemutatta a Mate 10-et és a Mate 10 Pro-t

  A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta a Mate 10 és Mate 10 Pro készülékeit, amelyek a vállalat első Kirin 970 processzorral szerelt, mesterséges intelligencia platformú okostelefonjai. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A Telekomnál október 20-tól elérhető a díjmentes mobilkészülék hálózat-függetlenítés

  A Telekom már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik. 
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Európa első 5G-s antennái már működnek Berlinben

  A Deutsche Telekom hálózatában négy rádiós cella már a jövő kommunikációs megoldásait képviseli. A Berlinben felállított berendezések Európa első olyan antennái, melyek élő 5G kapcsolatot hoznak létre, valós beállításokkal. 
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Megérkezett a GLAMOUR-napok mobilapplikáció

  A közkedvelt országos „shoppingünnep” minden alkalommal újdonságokkal rukkol elő, hogy növelje a vásárlói élményt. A GLAMOUR-napok most is újabb szintre lép: az október 12-15. között megrendezésre kerülő GLAMOUR-napok vásárlói már digitális kuponokkal felvértezve is nekivághatnak az e heti kedvezményvadászatnak, hiszen az októberi magazin és a hozzá tartozó kuponfüzet október 11-től már mobilapp formájában is megvásárolható az alkalmazás-áruházakban.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Egy iPhone X tok, ami elérhetetlenül drága

  A novemberben megjelenő Apple iPhone okostelefon hivatalosan is Magyarországon lesz a legdrágább, viszont szerencsére már annak sem kell aggódnia, akinek még a telefon megvétele után is marad egy kis elkötendő pénze.
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Már 200 ezer Telekomos 4G hangon beszél

  A Telekomnál dinamikusan halad a 4G Hang tömeges aktiválása az arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfelek számára, október első hetére már több, mint 200 ezren élvezhetik a 4G Hang előnyeit. 
  Kütyü Magazin - 10 napja
 • Kiválasztották a Telenor Youth Fórum magyar nyerteseit

  December 8-11 között rendezik meg az ötödik, éves Telenor Youth Fórumot Oslóban. Magyarországot két fiatal képviseli a nemzetközi csapatban, akiket világszerte 7000 jelentkezőből választottak ki.
  Kütyü Magazin - 11 napja
 • Új funkciókkal frissíti a csoportos beszélgetéseket a Viber

  Újabb fejlesztéseket vezetett be a csoportos beszélgetések terén a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber.
  Kütyü Magazin - 13 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés