Ismét Magyarországon a Motorola


Új modellekkel tér vissza a magyar piacra a Motorola. A Lenovo tulajdonában lévő márka G 5  és G 5  Plus készülékekkel kezdi meg a hazai értékesítést.

Forrás: Kütyü Magazin - 341 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Egyedülálló lehetőség a szívbeteg pácienseknek

  Lezárult a Pfizer és a Magyar Kardiológusok Társasága Szívalapítványa közös pályázata. A nyertes kardiológiai szakrendelések és ambulanciák összesen 60 WIWE diagnosztikai készüléket és 15 táblagépet kapnak a gyógyszercég felajánlásának köszönhetően, a szívritmuszavarok időben történő felismerésének, és a szív- és érrendszeri betegségek visszaszorításának támogatására.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Újgenerációs sport chatbotokat indít a Rakuten Viber

  A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Rakuten Viber bejelentette legújabb együttműködését a Fanbot.ai-val, amelynek értelmében az oldal eSports chatbotja kizárólag a Viber alkalmazáson keresztül lesz elérhető. 
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Üzemszünet a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben

  A Nemzeti Mobilfizetési Rendszert érintő tervezett karbantartási munkálatok miatt 2018. május 17. (csütörtök) 23:00 (csütörtök) - 2018. május 18. (péntek) 02:30 óra között nem lehet mobilfizetéssel autópálya matricát vásárolni, illetve parkolást indítani.
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Kisvállalkozásoknak kedvez a Telenor új, rugalmas üzleti tarifáival

  Több újdonsággal is kedvez a Telenor két új üzleti tarifacsaládjával a vállalkozásoknak, hogy minél inkább üzletmenetükre szabhassák előfizetéseiket.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • A Honor bemutatja a Honor 10-et, 2018 csúcsmodelljét

  A Honor ma mutatta be legújabb okostelefon csúcsmodelljét Londonban. A bemutató koncepciója a Beauty in AI (szépség a mesterséges intelligenciában) volt, és a készülék két úttörő, piacvezető technológiát hozott el a felhasználók számára.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • Hódít a magyar felhasználók között a P20 széria

  Lényegesen felülmúlhatja a tavalyi magyarországi sikereit a Huawei új okostelefon szériája. Az P20 és P20 Pro készülékekből az értékesítés első két hónapjában 76 százalékkal többet adott el a vállalat a tavaly áprilisban bemutatott P10 modelljeihez képest. A Huawei szerint a korábbi szériához képest akár kétszer annyi készülék is gazdára találhat P20 sorozat termékeiből, ami így a gyártó valaha volt legnépszerűbb készülékcsaládjává válhat.
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Bármikor be- és kikapcsolható korlátlanság

  A választás teljes szabadságát hozzák el a UPC új mobil díjcsomagjai. A korlátlan adat és beszélgetési opciót bármikor rugalmasan igényelhetik, vagy éppen lemondhatják az ügyfelek hosszabb időre szóló kötöttségek nélkül. A UPC megoldása a hazai kínálatban egyedülállónak számít.
  Kütyü Magazin - 11 napja
 • Hosszú Katinka visszatér

  Hamarosan újra láthatja versenyezni Hosszú Katinkát az úszósport-szerető közönség. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő rövid év eleji kihagyás után újult erővel vetette magát a felkészülésbe és idén júniusban újra rajtkőre áll az egyik legrangosabb nemzetközi megmérettetésen. A Huawei különleges fotózással egybekötött exkluzív interjút készített az Iron Ladyvel, aki szakmai tervei mellett élete egyik legnehezebb időszakáról is őszintén beszélt.
  Kütyü Magazin - 14 napja
 • Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7ThinQ

  Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7ThinQ-t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl hasznos és kényelmes mesterségesintelligencia-funkciókat kínál a felhasználók számára.
  Kütyü Magazin - 17 napja
 • Fejlett kamera, stílusos dizájn és praktikus funkciók

  A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A6 és A6+ készülékeit, amelyek a hétköznapok kényelmét és a letisztult kialakítást ötvözik a továbbfejlesztett kamerafunkciókkal, hogy a felhasználók még személyre szabottabb módon fejezhessék ki önmagukat.
  Kütyü Magazin - 17 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés