Az LG X power2 már kapható a hazai szolgáltatóknál


Már a magyarországi szolgáltatóknál is elérhető az LG Electronics (LG) legújabb, kivételesen erős akkumulátorral felszerelt okostelefonja, az LG X power2.

Forrás: Kütyü Magazin - 2490 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

  • Tizedik születésnapját ünnepli a Simple app

    Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 
    Kütyü Magazin - 1 napja
  • Nekem like, neked sértés – így beszélgetünk online

    Szinte minden magyar internetező használ hangulatjeleket, mégis a háromnegyedüknél előfordult már, hogy nem ismerte egy-egy emoji jelentését - derült ki egy friss országos, reprezentatív kutatásból. A felmérés alapján a különböző generációk sokszor más jelentést tulajdonítanak egy-egy hangulatjelnek: a mosolygó fej vajon kedves vagy negatív jelző? Mit jelenthet a vörös zászló, a bohóc vagy a barack? Most segítünk megfejteni az emoji-használat különbségeinek okait.
    Kütyü Magazin - 4 napja
  • HONOR: Így készíthetjük a legszebb képeket

    A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.
    Kütyü Magazin - 5 napja
  • Időt és energiát spórol a Viber új funkciója

    A Rakuten Viber , a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.
    Kütyü Magazin - 6 napja
  • Magyar alkalmazás nyűgözi le a világ nyelvtanulóit

    Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan. Az app már eddig is meghódította a világot, hiszen eddig összesen több mint kétmillióan használták a földkerekség minden táján – az új, 5.0-ás verzió pedig valószínűleg tovább növeli a regisztrálók számát. Új, komoly szakmai háttérrel összeállított, lineárisan felépülő tananyaggal segíti a nyelvtanulást, miközben kiejtésünket fejleszti és mesterséges intelligenciával a beszédkészségünket is gyakoroltatja.
    Kütyü Magazin - 8 napja
  • A HONOR Magic Moments Awards az okostelefonos fotózás művészetét ünnepli

    A HONOR bejelentette, hogy április 6-án indul a 2024-es HONOR Magic Moments Awards, ami immár negyedik alkalommal népszerűsíti a mobilos fényképezést. Hat kategóriában 59 díjjal várják a jelentkezőket, akik tájképekkel, portrékkal, videókkal, csoportfotókkal és egyéb témákkal nevezhetnek. A cél megragadni az emberi pillanatokat az okostelefonokkal.
    Kütyü Magazin - 11 napja
  • Az előfizetői szokásokhoz alkalmazkodó tarifacsomagokat kínál a Vodafone

    Megújítja a mobil tarifacsomagjait a Vodafone Magyarország. A vállalat a fogyasztói igényekkel összhangban döntött a lakossági, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló tarifacsomagok megújítása mellett: az ügyfelek saját igényeik és szokásaik mentén választhatnak az elérhető árú korlátlan mobiladatot, korlátlan hívást vagy mindkét szolgáltatást kompromisszumok nélkül kínáló díjcsomagok közül. 
    Kütyü Magazin - 11 napja
  • Elindult a 2024-es Xiaomi Fan Festival

    Idén is elindul a ma már hagyományosnak számító Xiaomi Fan Festival (XFF) - jelentette be a Xiaomi. Az eseményt minden évben a vállalat alapításának évfordulóján, április 6-án rendezik meg. 
    Kütyü Magazin - 12 napja
  • Kiváló minősítésű használt iPhone-okat is kínál a Yettel

    A fenntarthatóbb mobilhasználatot ösztönözve áprilistól kísérleti jelleggel használt prémium okostelefonok értékesítését indítja el a Yettel . A mobilszolgáltató kezdetben kizárólag a legmagasabb minősítési kritériumoknak megfelelő (A+ minősítésű), előzetesen szigorúan átvizsgált iPhone készülékeket tesz elérhetővé kínálatában az új telefonoknál kedvezőbb áron.
    Kütyü Magazin - 13 napja
  • Kényelmes parkolás a VoxPay applikációval

    Gyakorlatilag kizárja az elfelejtett vagy lejárt parkolás miatti büntetés lehetőségét és a túlfizetést a VoxPay applikáció parkolási fejlesztése. Az új funkcióknak köszönhetően egy gombnyomással indítható és leállítható a parkolás, továbbá a zárolási képernyőn is megjelenik a futó parkolás, így folyamatosan nyomon tudjuk követni a parkolás állapotát anélkül, hogy nyomkodnunk kellene a telefonunkat.
    Kütyü Magazin - 13 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés