Túl a tízezer letöltésen a runaddict applikáció


Átlépte a tízezret a runaddict futóalkalmazás letöltéseinek száma, miután több száz új felhasználó az NN Night Run Budapest 2017 futóverseny alkalmából töltötte le az appot. Ez nem is meglepő annak fényében, hogy egy friss felmérés szerint már minden második amatőr futó az okostelefonjával indul sportolni.

Forrás: Kütyü Magazin - 344 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • A FlixBus is bevezette a Google Pay rendszerét

  A FlixBus az első európai távolsági buszszolgáltató, ami bevezette a Google Pay fizetési rendszerét Android alkalmazásában. A felhasználók digitális pénztárcájukkal gyorsabban és magabiztosabban vásárolhatnak jegyeket.
  Kütyü Magazin - 13 órája
 • Megvan a Viber tippjátékának nyertese

  Elképesztő sikert ért el a Rakuten Viber , a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának egyedülálló aktivitása a foci vb ideje alatt. A Viber Világbajnokság Chat Ranglista szolgáltatásban 4,3 millió felhasználó összesen mintegy 42 millió tippet adott le.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Már több mint 146 évnyit parkoltak idén a Simple alkalmazással

  Rekord félévét zártak az OTP Mobil fizetési megoldásai. A vállalat Simple by OTP alkalmazása tranzakciószám és volumen tekintetében is duplázott, a mobilfizetéses tranzakciók értéke júniusban már meghaladta az 1 milliárd forintot, de a cég online fizetési megoldása, a SimplePay is két és félszer akkora forgalmat bonyolított, mint 2017 első félévében.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A grafikai élményt járatja csúcsra a Huawei frissítése

  A Huawei Fogyasztói Üzletága bejelentette a GPU Turbo idei frissítési ütemezését. A fejlesztésnek köszönhetően a vállalat okostelefonjai minden eddiginél nagyobb grafikai teljesítményre lesznek képesek, ezzel közel 60 százalékkal javul a játékok és VR alkalmazások képi minősége. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Jön a GPU Turbo és az automatikus képstabilizátor (AIS)

  A Honor augusztus 3-tól két nagyszabású frissítéssel erősíti a Honor 10-et: a forradalmi GPU Turbo telepítésével, amely egy úttörőnek számító hardver-szoftver integráció és feldolgozási technológia. Sőt mindezt egy automatikus képstabilizátor (AIS) fokozattal is párosítja a még élesebb képek érdekében.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A Kaspersky Lab figyel a mobilvédelemre is

  Az okostelefonok már régóta ugyanolyan fontosak a vállalkozások számára, mint az asztali számítógépek vagy a laptopok, hiszen minden ötödik alkalmazottnak van hozzáférése a vállalati dokumentumokhoz saját telefonjáról vagy tabletjéről. 
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Új nyereményjáték indult az Instagramon

  Már közel hárommillió hashtaggel bír a legújabb Instagram-őrület, amely az olyan örökzöld fotós trendek babérjaira tör, mint a jól bevált szelfizés, a színes outfit képek vagy a soha meg nem unható gasztrofotók. 
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • A márka zászlóshajójából, a Honor 10-ből 3 millió darabot adtak el

  A Honor, a vezető okostelefon e-brand közétette 2018 első félévére vonatkozó eladási adatait. A tavalyi évhez képest óriási, 150%-os növekedést könyvelhetett el a márka a nemzetközi piacon hazáján, Kínán kívül. A folyamatos növekedéssel a Honor újabb lépést tesz célja felé: hogy öt éven belül bekerüljön a világ top 3 mobilgyártója közé.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Újabb e-mail hullámot indítottak hamis számlabekérőkkel a Telenor nevében

  Ügyfélvisszajelzések alapján derült ki, hogy július 12-én újabb, hamis számlaértesítőt tartalmazó e-mail hullám indult magyarországi e-mail címekre, azaz nem kizárólag a Telenor ügyfelei érintettek. 
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Itt a nyár legcoolabb édessége, a Hipernet ízű fagyi

  A mobilnet színtelen, szagtalan, megfoghatatlan – de nem a Telenornál! A szolgáltató Hipernet hálózatába idén nyáron nemcsak gigabájtokban, hanem fagylalt formájában is bárki belekóstolhat országszerte több eseményen és fagyizóban.
  Kütyü Magazin - 8 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés