Kiválasztották a Telenor Youth Fórum magyar nyerteseit


December 8-11 között rendezik meg az ötödik, éves Telenor Youth Fórumot Oslóban. Magyarországot két fiatal képviseli a nemzetközi csapatban, akiket világszerte 7000 jelentkezőből választottak ki.

Forrás: Kütyü Magazin - 11 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • A WIWE 50 készüléket ajánlott fel sportegyesületeknek

  Az egri Sanatmetal Kft. WIWE szívdiagnosztikai divíziója több hetes promóciós kampánnyal csatlakozik a világméretű Stroke Világnapja rendezvénysorozathoz, melynek során többek között ingyenes készülékeket ajánl fel sportegyesületeknek. A téma aktualitását a közelmúlt tragikus hírei erősítik, melyek kiváló sportolók haláláról számolnak be, holott rendszeres EKG szűréssel 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne!
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Történelmi diákverseny mobiltelefonnal

  Általános és középiskolások történelmi utazásra indulva, mobiltelefonjuk és az Időkapuk applikáció segítségével járhatják be az 1956-os forradalom és szabadságharc szimbolikus helyszíneit 2017. október 23-tól, Budapesten.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Huawei bemutatta a Mate 10-et és a Mate 10 Pro-t

  A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta a Mate 10 és Mate 10 Pro készülékeit, amelyek a vállalat első Kirin 970 processzorral szerelt, mesterséges intelligencia platformú okostelefonjai. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A Telekomnál október 20-tól elérhető a díjmentes mobilkészülék hálózat-függetlenítés

  A Telekom már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik. 
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Európa első 5G-s antennái már működnek Berlinben

  A Deutsche Telekom hálózatában négy rádiós cella már a jövő kommunikációs megoldásait képviseli. A Berlinben felállított berendezések Európa első olyan antennái, melyek élő 5G kapcsolatot hoznak létre, valós beállításokkal. 
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Megérkezett a GLAMOUR-napok mobilapplikáció

  A közkedvelt országos „shoppingünnep” minden alkalommal újdonságokkal rukkol elő, hogy növelje a vásárlói élményt. A GLAMOUR-napok most is újabb szintre lép: az október 12-15. között megrendezésre kerülő GLAMOUR-napok vásárlói már digitális kuponokkal felvértezve is nekivághatnak az e heti kedvezményvadászatnak, hiszen az októberi magazin és a hozzá tartozó kuponfüzet október 11-től már mobilapp formájában is megvásárolható az alkalmazás-áruházakban.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Egy iPhone X tok, ami elérhetetlenül drága

  A novemberben megjelenő Apple iPhone okostelefon hivatalosan is Magyarországon lesz a legdrágább, viszont szerencsére már annak sem kell aggódnia, akinek még a telefon megvétele után is marad egy kis elkötendő pénze.
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Már 200 ezer Telekomos 4G hangon beszél

  A Telekomnál dinamikusan halad a 4G Hang tömeges aktiválása az arra alkalmas készülékkel rendelkező ügyfelek számára, október első hetére már több, mint 200 ezren élvezhetik a 4G Hang előnyeit. 
  Kütyü Magazin - 10 napja
 • Kiválasztották a Telenor Youth Fórum magyar nyerteseit

  December 8-11 között rendezik meg az ötödik, éves Telenor Youth Fórumot Oslóban. Magyarországot két fiatal képviseli a nemzetközi csapatban, akiket világszerte 7000 jelentkezőből választottak ki.
  Kütyü Magazin - 11 napja
 • Új funkciókkal frissíti a csoportos beszélgetéseket a Viber

  Újabb fejlesztéseket vezetett be a csoportos beszélgetések terén a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber.
  Kütyü Magazin - 13 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés