25 éve küldték el az első SMS-t


A technológia világában sokszor nem gondolkozunk a dolgok eredetén, pedig már 25 év telt el azóta, hogy Neil Papworth, aki akkor szoftverfejlesztőként a Vodafone-nak dolgozott, elküldte az első szöveges üzenetet kollégájának. A világ első SMS-ében pedig nem más állt, mint hogy „Boldog Karácsonyt!”.

Forrás: Kütyü Magazin - 13 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Az ünnepek alatt sem tudjuk nélkülözni a mobilnetet

  Tavaly a karácsonyi ünnepek alatt 30%-kal többet mobilinterneteztek a Telekom ügyfelei, mint egy évvel korábban. Az idén bizonyára még ennél is intenzívebben nő a mobilnet forgalom, hiszen a Telekom ügyfelei közül egyre többen váltanak a teljes korlátlan, illetve a tematikus korlátlan mobilnetes csomagokra.
  Kütyü Magazin - 19 órája
 • Megújult a Főtaxi applikáció a karácsonyi szezonra

  December közepén megújult a Főtaxi taxirendelő applikációja, amelyen keresztül immár az utasok 30 százaléka rendel kocsit. 
  Kütyü Magazin - 22 órája
 • Rajzpályázat és akció a „Szíves Karácsony” jegyében

  A WIWE Mobil EKG szívdiagnosztikai eszköz mind hazánkban, mind külhonban egyre szélesebb körben ajánl megoldást az egészségmegőrzésre és megelőzésre lakossági, orvosi, sportolói szinten, most pedig – Karácsony előtt – mindehhez árkedvezményt is adnak: aki szeretteinek olyan eszközt akar ajándékozni amely figyelmeztet a szív működésének rendellenességeire, az december 15. és 18. között – az „aranyhétvégén” - 69.990 forintért veheti meg a WIWE-ot a webshopban és viszonteladóknál.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Telekom hálózatai a legjobbak Európában

  A 2017. évi mobilkommunikációs tesztek során a Deutsche Telekom érte el a legjobb eredményeket – nem pusztán csak Németországban, de az európai leányvállalatainál is. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Létrejött a „Simple Univerzum”

  Idén decembertől az OTP Mobil átjárást biztosít két terméke, a Simple alkalmazás és a SimplePay online fizetési platform között. 
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Nagy teljesítményű hordozható akkumulátort mutatott be a mophie

  A mophie bemutatta legújabb, nagy kapacitású hordozható akkumulátorát. A készülék egy MacBooknak 14 óra, egy iPhone 7 Plus-nak 66 óra, míg egy Samsung Galaxy Tab S3-nak 27 óra plusz üzemidőt képes biztosítani.
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Hét éve kapcsolja össze a Viber az embereket szabadon és biztonságosan

  Hetedik születésnapját ünnepli a Viber , a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása. A Rakuten Viber által fejlesztett alkalmazás elsődleges célja a szabad és biztonságos kapcsolatteremtés az emberek között – függetlenül attól, hogy kik ők és honnan jöttek. 
  Kütyü Magazin - 8 napja
 • Közel kétmillió magyar fizet már mobillal

  Továbbra is megállíthatatlanul terjed az okostelefon-használat: a felnőtt internetezők több mint négyötöde használ intelligens mobileszközt. 
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Magyarországon is elérhetők a Huawei kibervédelmi szolgáltatásai

  A Huawei Technologies közvetlenül Magyarországról is elérhetővé tette több, a kiberbiztonságot növelő támogatását, illetve védelmi szolgáltatását
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Megosztás alapú jótékonykodás a Telekomtól

  A korábbi évekhez hasonlóan, az idén decemberben is megrendezte jótékonysági sütiakcióját a Fenntarthatósági Média Klub tagjaival közösen a Telekom.
  Kütyü Magazin - 11 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés