Okostelefonos alkalmazással indul a bérautó


A repülőtéren vagy a pályaudvaron irány az autókölcsönző és tovább autóval a célhoz: a Continental technológiai vállalat szerint ez az autóbérlés egy elavult módja. A megoldás: az okostelefon használata autókulcsként. 

Forrás: Kütyü Magazin - 10 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Új mérce a felső-középkategóriás telefonoknál

  Az ár, az akkumulátor élettartama és a kijelző mérete. Ezek azok a jellemzők, amelyeket a leginkább figyelembe veszünk az új telefon kiválasztásakor.*  
  Kütyü Magazin - 14 órája
 • Itt a mophie juice pack Galaxy Note 8-ra!

  A mophie népszerű akkumulátoros okostelefon kiegészítője végre a Samsung zászlóshajó modelljére is rendelhető. A juice pack erős ütésvédelmet, 36 óra teljes akkumulátoridőt, és vezeték nélküli töltést kínál egyetlen csomagban.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Végleg megszűntek a 40-es hívószámok

  Január 1-jétől már nem használható a hazai kékszámszolgáltatás a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) rendelete nyomán – emlékeztet a hatóság. 
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Csökkennek az internetszolgáltatások díjai a Telenornál

  A tavalyhoz hasonlóan 2018-ban is átadja ügyfeleinek az áfacsökkentés árelőnyét a Telenor. Az internet szolgáltatások általános forgalmi adó mértéke 2018.01.01-től 18%-ról 5%-ra módosul, és az ezzel elérhető árelőnyt a cég az előfizetőinek átadja, miután tarifái és szolgáltatásai nettó díjai nem emelkedtek.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • FullView kijelzős telefonokat mutat be az Alcatel a CES-en

  Az Alcatel a Las Vegas-i CES-en, a világ vezető technológiai show-ján mutatja be legújabb okostelefonjait. A készülékek egytől-egyig 18:9-es képarányú, FullView kijelzővel érkeznek. A gyártó így az alacsonyabb árkategóriákban is elérhetővé teszi a legújabb technológiákat, funkciókat.
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • Okostelefonos alkalmazással indul a bérautó

  A repülőtéren vagy a pályaudvaron irány az autókölcsönző és tovább autóval a célhoz: a Continental technológiai vállalat szerint ez az autóbérlés egy elavult módja. A megoldás: az okostelefon használata autókulcsként. 
  Kütyü Magazin - 10 napja
 • A Sony bemutatja új szelfibajnok készülékeit

  A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a mai napon bemutatta az új Xperia XA2 és Xperia XA2 Ultra okostelefonokat – népszerű felső középkategóriájának legújabb tagjait, melyek a Sony innovatív kameratechnológiájával és kiváló teljesítményű akkumulátorral lettek felszerelve, impozáns külsőbe csomagolva.
  Kütyü Magazin - 11 napja
 • Nagyot nőtt decemberben az autópálya matricák mobilos értékesítése

  Jelentős mértékben emelkedett 2017 decemberében a Simple by OTP applikáción keresztül értékesített autópálya matricák száma az OTP Mobil adatai szerint. 
  Kütyü Magazin - 14 napja
 • Több mint 300 ezren már 4G Hangon kezdték az évet

  2018 elején már több mint 300 ezer Telekom ügyfél élvezheti okostelefonján a 4G Hang előnyeit. A 4G Hang gyorsabb hívásfelépülést, HD hangminőséget és telefonálás közben is folyamatos, 4G sebességű mobilinternet kapcsolatot biztosít.
  Kütyü Magazin - 15 napja
 • Nem fogy az új iPhone X

  A korábban felröppent híreket, miszerint az Apple csökkenti a legújabb okostelefonjának gyártási mennyiségét, úgy tűnik a karácsony és az újév elkezdésével több forrás is megerősíti.
  Kütyü Magazin - 15 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés