Új arcfelismerő funkciót kap a Huawei Mate 10 Lite


Új arcfelismerő-funkciót és AR kamerát kap a Huawei Mate 10 Lite. A Huawei legújabb androidos frissítését, aminek köszönhetően a másodperc törtrésze alatt feloldható a képernyő, várhatóan február végétől érhetik majd el a készüléktulajdonosok. 

Forrás: Kütyü Magazin - 280 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Az ötkamerás LG V40 okostelefon a legjobb innovációnak járó díjat nyerte el

  Az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) a 2019-es CES fogyasztói elektronikai vásár alkalmából számos innovációs díjjal ismerte el az LG Electronics (LG) úttörő technológiai és formatervezési innovációit. Az elismeréseket az LG legjobb okostelefonjai, viselhető eszközei, OLED televíziói, hangprojektorai és háztartási gépei érdemelték ki.
  Kütyü Magazin - 4 órája
 • Vodafone Family Karácsony

  A karácsony akkor teljes, ha együtt a család, és mindenki részesülhet az ünnepi hangulatból. A Vodafone Magyarország ezért idén egyedi készülékkedvezménnyel egészíti ki Family ajánlatát, hozzájárulva ahhoz, hogy a családtagok bármikor elérhessék egymást, megoszthassák élményeiket. 
  Kütyü Magazin - 8 órája
 • Egyszeri 4GB extra ajándék a Telekom feltöltőkártyás ügyfeleinek

  A Telekom november 15-én minden lakossági feltöltőkártyás ügyfelének egyszeri 4 GB adatot biztosít , amelyet fél éven belül használhat fel. Az ajánlat összhangban van a Telekom márkavállalásával, amelyet idén tűzött ki maga elé, vagyis hogy mindenkit összeköt a jelenkor digitális lehetőségeivel, és aktív szerepet vállal Magyarország digitalizációjában.
  Kütyü Magazin - 10 órája
 • Nagyon népszerű a MÁV-START Vonatinfó mobilalkalmazása

  November elejéig több mint félmillió menetjegy kelt el a jegyvásárlási funkcióval is kibővített Vonatinfó mobilalkalmazáson keresztül. Az elektronikus jegyváltás egyre növekvő népszerűsége a gyorsaság és a kényelem mellett a kedvezményeknek is köszönhető; ezáltal csaknem 750 millió forintot takarítottak meg az utasok, ugyanakkor a MÁV-START bevételei is emelkedtek.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Sony Networks applikáció elérhető az Xperia XZ3 készülékeken

  Elindult a Sony Networks applikáció, a Sony Pictures Television közép-európai csatornáinak és a Sony Mobile egyedülálló szórakoztató megoldása. A  Sony Xperia XZ3  tulajdonosok számára az applikáció prémium verziója  érhető el  a Google Play Store-ban, három hónapos korlátlan hozzáféréssel*, ahol háromszázötven óra prémium, és összesen közel ezer óra szórakoztató tartalom várja a felhasználókat.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A Telekomnál lévő havidíjas mobil-előfizetés már több okoseszközön is használható

  Egyetlen előfizetésbe sűríthető minden okoseszközünk, amelyek önálló SIM-ekkel használhatók – ezt kínálja a hazai piacon elsőként a Magyar Telekom. A MULTISIM a hagyományos SIM-kártyát és az eSIM-et egyaránt támogatja.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Egyre több helyen használják a WIWE készüléket

  A Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. és a Magyar Szívalapítvány év eleji felajánlásának eredményeképpen már számos hazai kardiológiai szakrendelésen, továbbá a  Sanatmetal Kft.   WIWE  diagnosztikai divíziójával együttműködő kardiológiai rendelőkben is használják a WIWE készüléket. A stroke-megelőzés esélyeinek növelése érdekében a táv- és az otthoni monitorozásban rejlő egyedülálló lehetőséget kiaknázva, e rendelők lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a WIWE tulajdonosok – területi alapon - hozzájuk forduljanak kivizsgálásra.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Egy előfizetés több eszközhöz: itt a MultiSIM!

  Egyetlen előfizetésbe sűríthető minden okoseszközünk, amelyek önálló SIM-ekkel használhatók – ezt kínálja a hazai piacon elsőként a Magyar Telekom. A MULTISIM a hagyományos SIM-kártyát és az eSIM-et egyaránt támogatja.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Hamarosan Magyarországon is kapható az LG G7 Fit

  Hamarosan Magyarországon is kapható az LG Electronics (LG) legújabb okostelefonja, a G7 Fit. A 2018-as IFA-n debütált készüléket azoknak szánja a gyártó, akik kifejezetten felsőkategóriás kamera-, kijelző- és audiofunkciókat keresnek, ám a zászlóshajó készülékekhez képest kedvezőbb áron.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Ingyen kaszinójátékok a telefonodon

  Eredeti Novomatic nyerőgépekkel játszhatsz a mobilodon is a Gaminator 777 mobilalkalmazás segítségével. Az androidos applikáció ingyenesen letölthető a Google Play áruházból.
  Kütyü Magazin - 2 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés