90 GB ingyen internet a Vodafone-tól Valentin napra


Idén Valentin-napon az adatforgalom nem szabhat határt a szerelemnek – a Vodafone meglepetés akciójának köszönhetően 90 gigabájtnyi plusz adatot kaphatnak az ügyfelek, akik így korlátok nélkül fejezhetik ki egymás iránti érzéseiket. 

Forrás: Kütyü Magazin - 371 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • Így hibásodnak meg a telefonok

  A wifi, a kamera, a mikrofon és a hangszóró egyaránt a mobilkészülékek gyenge pontjai közé tartoznak – derült ki egy nemzetközi elemzésből.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A LEGO Csoport bemutatja a LEGO HIDDEN SIDE-ot

  A LEGO Csoport bemutatta az új, kiterjesztett valósággal erősítő játékcsaládját, a LEGO HIDDEN SIDE-ot, ahol a gyerekeknek szellemről szellemre haladva kell visszaváltoztatniuk a kísértetjárta világot normálissá. 
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Így néz ki a Huawei első magyar, élmény alapú üzlete

  Modern, fiatalos külsőt kapott a Huawei Technologies új üzlete, az Experience Store, ahol ezentúl havi rendszerességgel nyújtanak látványos programokat a vásárlók számára. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Az LG újraértelmezi az okostelefonos hangzást az új G szériával

  Az LG Electronics (LG) a 2019-es MWC-n ismét demonstrálja vezető pozícióját az okostelefonos hangzás terén az új LG G8ThinQ készülékbe épített Crystal Sound OLED (CSO) kijelzőmegoldás bemutatásával. A forradalmi technológia a telefon OLED-képernyőjét használja a hang felerősítésére.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Kiszivárogtak az új Samsung Galaxy S10 készülékek specifikációi

  A Samsung a jövő héten fogja bemutatni a legújabb Galaxy S10 sorozatát, a hozzá tartozó kiegészítők és Samsung tokok kíséretében, azonban a Phonebox már elküldte nekünk a kiszivárgott bemutató dokumentumokat a telefonok pontos hardveres tulajdonságáról.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Annoni Zitával készül a Valentin-napra a Huawei

  Egy jó minőségű okostelefon, átgondolt koncepció, megfelelően előkészített exponálás, valamint játék az effektekkel – ezek a tökéletes Valentin-napi szelfi titkai. A szerelmesek ünnepe alkalmából a Huawei Annoni Zitát hívta segítségül, aki megmutatja, hogyan készíthetünk jó minőségű szelfit kedvesünkkel, amely akár életre szóló emlék is lehet. Zita, több mint százezer követővel bíró véleményvezérként naponta tölt fel fotókat közösségimédia-felületeire, és előszeretettel készít szelfit is. Idén Valentin-nap alkalmából a Huawei legújabb okoskészülékével mutatja be, hogyan készíthetnek a szerelmespárok is tökéletes portréképeket.
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Valentin-napi ajándék a Vodafone-tól

  A Vodafone-nak hála idén Valentin napkor nem csak a szeretet korlátlan. A szolgáltató február 14. és 17. között a hívásoknak sem szab határt: minden aktív lakossági, hang alapú előfizetéssel rendelkező, havi díjas és feltöltőkártyás Vodafone ügyfél díjmentesen telefonálhat a szerelmesek ünnepén és az azt követő hétvégén.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • A Viber is készül a Valentin-napra

  A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber bemutatta a platform Valentin-nap alkalmából fejlesztett egyedi funkcióját, a szív alakú instant videóüzenetet, amely korlátozott ideig, február 11-től február 15-ig lesz elérhető a Viber felhasználói számára iOS és Android eszközökön.
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • Nagyon népszerű a 4G-s mobilinternet

  Gyors ütemben terjed itthon a 4G-s mobilinternet, amellyel a hazai okostelefon-használók közel 80 százaléka kapcsolódik a világhálóra a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adatai szerint. 
  Kütyü Magazin - 7 napja
 • EU-s hívás mindenkinek

  Extra költség nélkül hívhatók itthonról az uniós számok a Vodafone megújult lakossági előfizetéses díjcsomagjaiban február 8-tól, a lebeszélhető percek erejéig. Ugyanez igaz az SMS-ekre is. 
  Kütyü Magazin - 8 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés