Díjmentes internet minden Telenor ügyfélnek február 18-án


Folyamatosan fejlesztjük ügyfélkiszolgáló folyamatainkat és rendszereinket, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban szolgálhassuk ki több millió előfizetőnket. - szól a Telenor közleménye.

Forrás: Kütyü Magazin - 123 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • 7 app, amivel tökéletes Design Hét esemény szervezhető

  Június 22-ig várják a jelentkezéseket a hazai designszcéna legrangosabb eseményére. A Design Hét Budapest szervezői a korábbi évek tapasztalatai alapján az alábbi hét online vagy mobilos applikációt ajánlják azok figyelmébe, akik a legtöbbet akarják kihozni az eseményükből. 
  Kütyü Magazin - 3 órája
 • Állásinterjú a nappaliban

  Egyszerűen, gyorsan és persze online – a digitális generáció mindent így kíván megoldani. Ehhez pedig a cégeknek is igazodniuk kell, ha azt akarják, hogy a fiatal korosztály friss, dinamikus szemlélete ne vesszen el. 
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Ranglistákkal és exkluzív ajándékokkal várja a focirajongókat a Viber

  A világ egyik vezető kommunikációs alkalmazása, a Viber bemutatta legújabb funkcióját, amely ezúttal a futballrajongók számára kínál különleges élményeket. 
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Trükkös csalók ellen segít védekezni a Telenor

  Hol a kártyás adategyeztetésre hivatkoznak, hol az önkiszolgáló ügyfélszolgálat belépési adatait próbálják megszerezni, más esetekben pedig saját feltöltőkártyás előfizetésük feltöltésére kérik potenciális áldozataikat, vagy egyszerűen csak visszahívatják magukat egy távoli országban: széles a trükkös csalók eszköztára. A Telenor összegyűjtötte a magyar mobilhasználókat érintő leggyakoribb csalástípusokat, és az ellenük való védekezési lehetőségeket.
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • A Mesterséges Intelligencia a mobiltechnológia jövője

  Világszerte a fotók 85 százaléka okostelefonnal készül. Vitathatatlan, hogy a mobilfotózás lett a pillanatok megörökítésére használt legfőbb módszer. 
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Virtuális kulccsal nyitható okos zár, nem csak Airbnb-zőknek

  Mostantól Magyarországon is kapható az ISEO, zárrendszereket gyártó cég legújabb fejlesztése, amivel anélkül küldhetünk virtuális kulcsot, és engedhetünk be valakit a lakásunkba biztonságos és követhető módon, hogy egy pillanatra is találkoznánk vele. A HOGE Kft. által forgalmazott, bluetooth technológiára épülő Libra zárak nyitásához nincs szükség másra, mint egy okostelefonra.
  Kütyü Magazin - 6 napja
 • BlackBerry KEY2 – az ikon újjászületett!

  A TCL Communication, a BlackBerry globális licencpartnere bemutatta a KEY2-t. A készülék a BlackBerry okostelefonokra jellemző ikonikus kivitel és minőség mellett most a világ legintelligensebb billentyűzetét, akár kétnapos akkumulátoros üzemidőt és a legmagasabb szintű adatvédelmet kínálja, a mai igények szerint újragondolt kialakítással és funkciókkal.
  Kütyü Magazin - 9 napja
 • A WIWE promóciós kampánnyal csatlakozik a globális „Szívritmus Hete” kezdeményezéshez

  A világméretű kampánysorozat a szívritmuszavarok korai felismerésére helyezi a hangsúlyt. Minden harmadik ember szív- és érrendszeri beteg - ám az egyre inkább elérhető közelségbe kerülő korai felismeréssel ez a szám jelentősen csökkenthető lenne.
  Kütyü Magazin - 11 napja
 • Az Alcatel 1X Android Oreovan (Go edition) már elérhető

  Az Alcatel 1X az első olyan okostelefon Európában, amely 18:9 képarányt kínál Android Oreo-val (Go Edition) 100 euró alatt! 
  Kütyü Magazin - 11 napja
 • Profi fotóssá változtatja az amatőröket a Honor 10

  A telefonoknak nem volt mindig kiemelkedő szerepük a profi fotózás világában, de az idők változnak. A Londonban bemutatott, mesterséges intelligenciával felszerelt Honor 10 tökéletesen kihasználja a 24MP+16MP, duplalencsés kamera adta lehetőségeket. A Semantic Image Segmentation (szemantikus képszegmentáció) technológia, amelyet a függetlenül beépített NPU processzor támogat a Kirin 970 lapkával, úttörő szerepet fog játszani az okostelefonok piacán.
  Kütyü Magazin - 11 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés