NMHH: A feltöltőkártyás mobiltelefont használóknak idén is egyeztetniük kell adataikat szolgáltatójukkal


Az előfizetőknek törvényi előírás alapján idén is kötelező az adategyeztetés szolgáltatójukkal, amennyiben előrefizetős SIM-kártyát használnak. 

Forrás: Kütyü Magazin - 102 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

 • A FlixBus is bevezette a Google Pay rendszerét

  A FlixBus az első európai távolsági buszszolgáltató, ami bevezette a Google Pay fizetési rendszerét Android alkalmazásában. A felhasználók digitális pénztárcájukkal gyorsabban és magabiztosabban vásárolhatnak jegyeket.
  Kütyü Magazin - 13 órája
 • Megvan a Viber tippjátékának nyertese

  Elképesztő sikert ért el a Rakuten Viber , a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának egyedülálló aktivitása a foci vb ideje alatt. A Viber Világbajnokság Chat Ranglista szolgáltatásban 4,3 millió felhasználó összesen mintegy 42 millió tippet adott le.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • Már több mint 146 évnyit parkoltak idén a Simple alkalmazással

  Rekord félévét zártak az OTP Mobil fizetési megoldásai. A vállalat Simple by OTP alkalmazása tranzakciószám és volumen tekintetében is duplázott, a mobilfizetéses tranzakciók értéke júniusban már meghaladta az 1 milliárd forintot, de a cég online fizetési megoldása, a SimplePay is két és félszer akkora forgalmat bonyolított, mint 2017 első félévében.
  Kütyü Magazin - 1 napja
 • A grafikai élményt járatja csúcsra a Huawei frissítése

  A Huawei Fogyasztói Üzletága bejelentette a GPU Turbo idei frissítési ütemezését. A fejlesztésnek köszönhetően a vállalat okostelefonjai minden eddiginél nagyobb grafikai teljesítményre lesznek képesek, ezzel közel 60 százalékkal javul a játékok és VR alkalmazások képi minősége. 
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • Jön a GPU Turbo és az automatikus képstabilizátor (AIS)

  A Honor augusztus 3-tól két nagyszabású frissítéssel erősíti a Honor 10-et: a forradalmi GPU Turbo telepítésével, amely egy úttörőnek számító hardver-szoftver integráció és feldolgozási technológia. Sőt mindezt egy automatikus képstabilizátor (AIS) fokozattal is párosítja a még élesebb képek érdekében.
  Kütyü Magazin - 2 napja
 • A Kaspersky Lab figyel a mobilvédelemre is

  Az okostelefonok már régóta ugyanolyan fontosak a vállalkozások számára, mint az asztali számítógépek vagy a laptopok, hiszen minden ötödik alkalmazottnak van hozzáférése a vállalati dokumentumokhoz saját telefonjáról vagy tabletjéről. 
  Kütyü Magazin - 3 napja
 • Új nyereményjáték indult az Instagramon

  Már közel hárommillió hashtaggel bír a legújabb Instagram-őrület, amely az olyan örökzöld fotós trendek babérjaira tör, mint a jól bevált szelfizés, a színes outfit képek vagy a soha meg nem unható gasztrofotók. 
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • A márka zászlóshajójából, a Honor 10-ből 3 millió darabot adtak el

  A Honor, a vezető okostelefon e-brand közétette 2018 első félévére vonatkozó eladási adatait. A tavalyi évhez képest óriási, 150%-os növekedést könyvelhetett el a márka a nemzetközi piacon hazáján, Kínán kívül. A folyamatos növekedéssel a Honor újabb lépést tesz célja felé: hogy öt éven belül bekerüljön a világ top 3 mobilgyártója közé.
  Kütyü Magazin - 4 napja
 • Újabb e-mail hullámot indítottak hamis számlabekérőkkel a Telenor nevében

  Ügyfélvisszajelzések alapján derült ki, hogy július 12-én újabb, hamis számlaértesítőt tartalmazó e-mail hullám indult magyarországi e-mail címekre, azaz nem kizárólag a Telenor ügyfelei érintettek. 
  Kütyü Magazin - 5 napja
 • Itt a nyár legcoolabb édessége, a Hipernet ízű fagyi

  A mobilnet színtelen, szagtalan, megfoghatatlan – de nem a Telenornál! A szolgáltató Hipernet hálózatába idén nyáron nemcsak gigabájtokban, hanem fagylalt formájában is bárki belekóstolhat országszerte több eseményen és fagyizóban.
  Kütyü Magazin - 8 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés