Masszív érték lehet a Waymo


Merész számot dobott be a UBS befektetési bank elemzője, akár 135 milliárdot is érhet a Waymo.

Forrás: HWSW - 246 napja Tovább a teljes cikkhez a HWSW oldalára...

További hírek a HWSW oldaláról

 • Androidra is megérkezett a kronologikus Twitter-idővonal

  Mostantól az androidos felhasználók is könnyedén átállíthatják az idővonalat kronologikus sorrendbe, de a beállítás itt sem marad meg véglegesen.
  HWSW - 5 órája
 • Búcsúzik a Firefox Test Pilot

  Erőforráshiány miatt napokon belül bezárja tesztprogramját a Mozilla. A szervezet a jövőben az önálló szolgáltatások fejlesztésére fókuszál.
  HWSW - 6 órája
 • India legnagyobb kiadójával szerződött a Spotify

  Sikerült megkötni a szerződés India legnagyobb zenei kiadójával a Spotify-nak. Ezek szerint a felhasználók még több bollywoodi zenét hallgathatnak majd világszerte, de a szerződés arra is utal, hogy a streaming cégnek sikerült megegyezni a helyi kiadókkal, ami az indiai piacra lépéshez lesz szükséges.
  HWSW - 7 órája
 • Hirdetőbarát káromkodásokat tanít a YouTube

  Vannak teljesen elfogadható káromkodások a YouTube szerint, amit a hirdetők is kedvelnek. Azonban a tévés főműsoridőben nem szereplő trágárságoktól, továbbá a gyűlölködéstől vagy a közelmúltbeli érzékeny események témájától tartózkodni kell, ha egy videós pénzt szeretne kapni a felöltéséért.
  HWSW - 9 órája
 • Végre gyártásba kerülhet az Apple vezeték nélküli töltője

  Iparági források szerint az AirPowerre a hetekben két partner is ráállítja gyártósorait - az Apple ugyanakkor még mindig mélyen hallgat.
  HWSW - 10 órája
 • Letölthető az Android Studio 3.3 stabil kiadása

  Az új verzióból a Google több száz bugot gyomlált ki, illetve a teljesítményen is javított.
  HWSW - 12 órája
 • Nem hajlandó az Apple-lel üzletelni a Qualcomm?

  A cupertinói óriás szerint a chipgyártó elzárkózása miatt kényszerült kizárólag Intel modemeket használni az új iPhone-okban.
  HWSW - 1 napja
 • Eseménymegosztás funkciót vet be a Facebook Stories

  Már teszteli a Facebook az új megoldást, amellyel az eseményeket a Stories-bejegyzések között is lehetne népszerűsíteni, és csoportos beszélgetéseket kezdeményezni a résztvevő ismerősökkel. Egy újabb kis lépés, hogy a közösségi óriás a Storiest tegye a bejegyzések középpontjába a hírfolyam helyett.
  HWSW - 1 napja
 • Németország: fogyasztóvédelmet sértenek az Amazon Dash gombjai

  A müncheni felsőfokú bíróság is elismerte, hogy az Amazon által forgalmazott, háztartási fogyóeszközök újrarendelését segítő Dash-gombokon nincs elég információ a vásárláshoz. A hiányzó információkkal pedig a vállalat fogyasztóvédelmi jogokat sért.
  HWSW - 1 napja
 • 460 ezer dollárral támogatták 2018-ban a Tort a felhasználói

  Egyre több összeget sikerül a Tor Projectnek közösségi finanszírozásból begyűjteni a 2015-ös kezdeti időszak óta. Az adatbiztonságot szem előtt tartó hálózat fejlesztői szeretnék, ha az amerikai kormánytámogatás helyett minél szélesebb körből érkeznének az adományok.
  HWSW - 1 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés