Bemutatkozott a Huawei Nova 3


A Huawei bemutatta a Nova-széria legújabb tagját, a Nova 3-at, amely egy méretes csúcsmodell lett. Az új Huawei Nova 3 kijelzője elég méretes, 6,3”-os lett, a 19:9 képarányú FullView 2.0 megjelenítő kapott felül egy szenzorszigetet. Ezen modell esetén sem emeli 2K-ra a felbontást a Huawei, hanem maradt FullHD+-nál a vállalat. A fém és üveg kombinálta …

Forrás: HuaweiBlog - 2087 napja Tovább a teljes cikkhez a HuaweiBlog oldalára...

További hírek a HuaweiBlog oldaláról

  • Megérkeztek és bevetésre készek a Forerunner 165 okosórák a Garmintól

    A Garmin bejelentette az új Forerunner 165 szériát, amely pénztárcabarát futó okosórákat kínál, ráadásul ezek segítenek minden mozgásformát kedvelő sportolónak elérni a kitűzött céljaikat. Az órák személyre szabható edzéstervekkel, népszerű egészségügyi és fitnesz mutatókkal, illetve mindezek megjelenítésére egy gyönyörű AMOLED kijelzővel büszkélkednek. A Forerunner 165 és Forerunner 165 Music a Garmin Forerunner futóóra választékának legújabb … A Megérkeztek és bevetésre készek a Forerunner 165 okosórák a Garmintól bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 37 napja
  • Globális eSIM szolgáltatást hoznak létre a NordVPN megalkotói

    A NordVPN mögött álló csapat nemrégiben leleplezte globális eSIM-szolgáltatását, a Saily-t. Ez a szolgáltatás megfelelő okostelefon esetén bárki számára elérhetővé teszi az eSIM-eket, függetlenül a jelenlegi mobilszolgáltatótól. A szolgáltatás jelenleg béta fázisban van, korai hozzáférésre lehet regisztrálni, az app hivatalos indulása még az idén várható. Vykintas Maknickas, a Nord Security termékstratégiai vezetője szerint a Saily … A Globális eSIM szolgáltatást hoznak létre a NordVPN megalkotói bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 55 napja
  • Az iPon bevezette a halasztott fizetést kínáló Izzypay szolgáltatást

    Az IzzyPay (BNPL – Buy Now, Pay Later – Vásárolj most, fizess később szolgáltató) mostantól már az iPon webáruházában is elérhető. Az együttműködésnek köszönhetően az iPon vásárlói mostantól 14 nap halasztott fizetéssel vásárolhatnak számítógépes alkatrészeket, kiegészítőket és egyéb termékeket. Az IzzyPay használatával a vásárlóknak csak 14 nap elteltével kell kifizetniük a kiszemelt termék árát, így … A Az iPon bevezette a halasztott fizetést kínáló Izzypay szolgáltatást bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 65 napja
  • Viszlát Huawei P30 Pro, a legjobb telefonom voltál!

    Még 2013 elején vásároltam magamnak egy Google Nexus 4 telefont. Akkor az egy igazán ütőd modell volt. 10 évig nem vettem újabb telefont magamnak. Nem azért, mert a Nexus 4 ennyi ideig bírta volna, hanem mert mindig volt egy újabb teszt modell, ami miatt nem kellett. Ezen teszt modellek közül kiemelkedett a HUAWEI P30 Pro, … A Viszlát Huawei P30 Pro, a legjobb telefonom voltál! bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 71 napja
  • Apple iPhone 15 Pro kompatibilis SSD-t jelentett be a Lexar

    A Lexar bejelentette partnerségét a Silicon Motionnal, az iparág vezető vezérlőchip-gyártójával. A megállapodásnak köszönhetően a Lexar tárolási termékeibe bekerülhetnek a Silicon Motion vezető vezérlőchipjei, hogy még hatékonyabb és versenyképesebb hordozható tárolómegoldásokat hozzanak létre. A partnerség keretében a Lexar két új hordozható SSD-t (Solid-State Drive) vezet be a piacra az első negyedévben: a Lexar ARMOR 700-at … A Apple iPhone 15 Pro kompatibilis SSD-t jelentett be a Lexar bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 71 napja
  • A magyar energiapiacon is elengedhetetlen a digitalizáció fejlesztése

    A magyar energiaszektor az elkövetkező évtizedben jelentős átalakuláson megy keresztül. A tiszta energiára való átállás, az ellátásbiztonság fenntartása és a fogyasztói igények változása új kihívásokat és lehetőségeket teremt a piaci szereplők számára. A Huawei által megosztott Fehér könyv szerint az energiaszektor átalakulásának két legfontosabb trendje az energiatárolás és a digitalizáció. Az energiatárolás kulcsfontosságú szerepet játszik … A A magyar energiapiacon is elengedhetetlen a digitalizáció fejlesztése bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 71 napja
  • Már kaphatók a felújított iPhone 15 Pro modellek

    Pár hónap elég volt ahhoz, hogy megjelenjenek az újracsomagolt és felújított iPhone 15 szériás modellek a magyar piacon is. Az alap iPhone 15 telefonok nem feltétlenül számítottak hiánycikknek, elérhetőségük a bemutatót követően stabil volt. Nem úgy viszont az iPhone 15 Pro modellekkel. Ahogyan várható volt, az új iPhone 15 Pro és Pro Max modellek a … A Már kaphatók a felújított iPhone 15 Pro modellek bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 72 napja
  • Az Otterbox kaktuszból csinál bőrhatású tokokat és óraszíjakat

    Az OtterBox bejelentett az iPhone 15 és az Apple Watch tulajdonosok számára egy új tok szériát saját anyaggal – a kaktusszal – ezzel lehetőséget kínálva, hogy kivonják a hagyományos bőrt a mindennapi használatból a kiegészítők terén. Az OtterBox a CES 2024 kiállításon bemutatta az Apple készülékekhez gyártott új tartozékait. A cég meg akarja mutatni, hogy a … A Az Otterbox kaktuszból csinál bőrhatású tokokat és óraszíjakat bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 72 napja
  • Lightyear: Ingyenes TBSZ számla magyaroknak

    A Lightyear tőzsdei kereskedési platform bejelentette, hogy már elérhető az ingyenes TBSZ számla a magyar felhasználók számára. A Lightyear ezzel az első olyan pénzügyi szolgáltató lett, amely ingyenesen kínál TBSZ számlát Magyarországon. A TBSZ, vagyis a Tartós Befektetési Számla egy olyan adókedvezményes befektetési számla, amely magyar adórezidensek számára érhető el. A TBSZ számla előnye, hogy … A Lightyear: Ingyenes TBSZ számla magyaroknak bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 77 napja
  • IKEA: Visszahívás a ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltő miatt

    Az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy ne használják a sötétszürke ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltőt, és vigyék vissza azt bármelyik IKEA áruházba. A vállalat szerint a tápkábel elhasználódása miatt a töltő égési sérülést vagy áramütést okozhat. A töltő a cikkszáma alapján azonosítható: 50461193. Modellszám: ICPSW5-40-1. A modellszám az USB-töltő hátoldalán lévő címkén található. A visszavételhez a … A IKEA: Visszahívás a ÅSKSTORM 40 W-os USB-töltő miatt bejegyzés először HuaweiBlog-én jelent meg.
    HuaweiBlog - 77 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés