Az ötkamerás LG V40 okostelefon a legjobb innovációnak járó díjat nyerte el


Az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) a 2019-es CES fogyasztói elektronikai vásár alkalmából számos innovációs díjjal ismerte el az LG Electronics (LG) úttörő technológiai és formatervezési innovációit. Az elismeréseket az LG legjobb okostelefonjai, viselhető eszközei, OLED televíziói, hangprojektorai és háztartási gépei érdemelték ki.

Forrás: Kütyü Magazin - 1981 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

  • Hol van a használt mobilok legjobb helye?

    Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.
    Kütyü Magazin - 9 órája
  • Pörgesd fel az életed a Heineken, a HMD és a Bodega új "unalmas" telefonjával

    A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott The Boring Phone készüléket.
    Kütyü Magazin - 21 órája
  • Tizedik születésnapját ünnepli a Simple app

    Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 
    Kütyü Magazin - 3 napja
  • Nekem like, neked sértés – így beszélgetünk online

    Szinte minden magyar internetező használ hangulatjeleket, mégis a háromnegyedüknél előfordult már, hogy nem ismerte egy-egy emoji jelentését - derült ki egy friss országos, reprezentatív kutatásból. A felmérés alapján a különböző generációk sokszor más jelentést tulajdonítanak egy-egy hangulatjelnek: a mosolygó fej vajon kedves vagy negatív jelző? Mit jelenthet a vörös zászló, a bohóc vagy a barack? Most segítünk megfejteni az emoji-használat különbségeinek okait.
    Kütyü Magazin - 6 napja
  • HONOR: Így készíthetjük a legszebb képeket

    A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.
    Kütyü Magazin - 7 napja
  • Időt és energiát spórol a Viber új funkciója

    A Rakuten Viber , a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.
    Kütyü Magazin - 8 napja
  • Magyar alkalmazás nyűgözi le a világ nyelvtanulóit

    Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan. Az app már eddig is meghódította a világot, hiszen eddig összesen több mint kétmillióan használták a földkerekség minden táján – az új, 5.0-ás verzió pedig valószínűleg tovább növeli a regisztrálók számát. Új, komoly szakmai háttérrel összeállított, lineárisan felépülő tananyaggal segíti a nyelvtanulást, miközben kiejtésünket fejleszti és mesterséges intelligenciával a beszédkészségünket is gyakoroltatja.
    Kütyü Magazin - 10 napja
  • A HONOR Magic Moments Awards az okostelefonos fotózás művészetét ünnepli

    A HONOR bejelentette, hogy április 6-án indul a 2024-es HONOR Magic Moments Awards, ami immár negyedik alkalommal népszerűsíti a mobilos fényképezést. Hat kategóriában 59 díjjal várják a jelentkezőket, akik tájképekkel, portrékkal, videókkal, csoportfotókkal és egyéb témákkal nevezhetnek. A cél megragadni az emberi pillanatokat az okostelefonokkal.
    Kütyü Magazin - 13 napja
  • Az előfizetői szokásokhoz alkalmazkodó tarifacsomagokat kínál a Vodafone

    Megújítja a mobil tarifacsomagjait a Vodafone Magyarország. A vállalat a fogyasztói igényekkel összhangban döntött a lakossági, valamint a kis- és középvállalkozásoknak szóló tarifacsomagok megújítása mellett: az ügyfelek saját igényeik és szokásaik mentén választhatnak az elérhető árú korlátlan mobiladatot, korlátlan hívást vagy mindkét szolgáltatást kompromisszumok nélkül kínáló díjcsomagok közül. 
    Kütyü Magazin - 13 napja
  • Elindult a 2024-es Xiaomi Fan Festival

    Idén is elindul a ma már hagyományosnak számító Xiaomi Fan Festival (XFF) - jelentette be a Xiaomi. Az eseményt minden évben a vállalat alapításának évfordulóján, április 6-án rendezik meg. 
    Kütyü Magazin - 14 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés