5G-s kagylótelefon lesz a Samsung következő csúcsmobilja


A Samsung kínálatában még megtalálhatóak az évekkel ezelőtt sokak által kedvelt kagylótelefonok is. A probléma ezekkel az, hogy a viszonylag magas árcédula miatt itthon maximum szürkeimportos változatban lehet beszerezni őket. A W széria tagjait nem igazán ismerik itthon, ezek a mobilok is Android rendszert futtatnak, de két kijelző található rajtuk. Tavaly a W2019 az ősz […] The post 5G-s kagylótelefon lesz a Samsung következő csúcsmobilja appeared first on GSMring.

Forrás: GSM Ring - 1679 napja Tovább a teljes cikkhez a GSM Ring oldalára...

További hírek a GSM Ring oldaláról

  • A Google Pixel 9 Pro és amit várhatunk tőle!

    Google Pixel 9 Pro!   Összeszedtük, mik a legfontosabb jellemzők a Google Pixel 9 Pro-val kapcsolatban. Az előzetes pletykák arról szóltak, hogy a következő modell már összehajtható lesz de egyelőre úgy tűnik, hogy idén még bekell érnie a rajongóknak a normál jól megszokott külsőt. Ami eddig kiderült Ami eddig kiderült, hogy jó eséllyel alapból egy […] The post A Google Pixel 9 Pro és amit várhatunk tőle! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 23 órája
  • Bajban a Meta és az A.I?

     Túl sokba kerül az A.I fejlesztése a Metánál? Szerdán a befektetőknek csalódást okozott a Meta, mert kiderült, hogy az arányaiban is túl nagynak tűnő befektetés nem térül majd meg, ami a márka értékének csökkenéséhez vezet, ami logikusan nem tetszik a befektetőknek legalábbis rövid távon. így összesen 200 milliárd dollárt veszítettek. A hírre a Facebook és […] The post Bajban a Meta és az A.I? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 1 napja
  • Rendkívüli Apple Event május 7-én kedden!

    Apple Event!   Május 7-én budapesti idő szerint este 7 órakor váratlan Apple bejelentés lesz! Az nem ritka, hogy a jól bejáratott dátumokon kívül az Apple csak úgy csendben kiteszi az apple.com-ra, hogy Event lesz! Most is ez történt, teljesen véletlenül bukkantam rá, amikor töltőket kerestem! Az előző animáción, amit tegnap óta lecseréltek egy folyamatosan […] The post Rendkívüli Apple Event május 7-én kedden! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 3 napja
  • Android 15 megjelenés, már letölthető az új rendszer!

    Április 18-án megjelent az Android 18 Bétája! Olvasási idő kb 1-2 perc! Megjelent az Android 15 Béta verziója, lássuk, hogy mit hoz a felhasználóknak a frissítés! – Várhatóan augusztusban megjelenik a végleges letölthető lesz a végleges verzió is! Edge-to-Edge Display – A teljes képernyőt kitöltő nézet, alább látható módon. A lényeg, hogy a fej és […] The post Android 15 megjelenés, már letölthető az új rendszer! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 4 napja
  • Megint semmi, dehogynem itt van Nothing Ear(a)?!

    Itt van a Nothing Ear(a)!  Olvasási idő kb 2-3 perc! Amit kaptunk röviden 45 dB Aktív zajszűrés vagy ANC 11 mm-es erőteljes hangszórók LDAC hangfelbontás támogatás Basszust támogató algoritmus Akár 42.5 óra tartalom lejátszás A részletek A doboz Amit kapunk a dobozban: Tok és fülhallgatók gumiharangok S, M, L méretben USB-C töltőkábel Kötelező biztonsági és […] The post Megint semmi, dehogynem itt van Nothing Ear(a)?! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 5 napja
  • A Tiktok betiltása a következő lépés?

    Törvényjavaslatot nyújtottak be a Tiktok ellen a szólás szabadság megvédéséért. A TikTok vasárnap megismételte a szólásszabadság miatti aggályait a képviselőház által elfogadott törvényjavaslattal kapcsolatban, amely betiltaná a népszerű közösségi média alkalmazást az Egyesült Államokban, ha a kínai tulajdonos a ByteDance nem tesz lépéseket egy éven belül. Az USA-ban 360 az 58 ellen elfogadták a jogszabályokat. […] The post A Tiktok betiltása a következő lépés? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 5 napja
  • Megjelent a világ első unalmas telefonja?

    Megjelent a világ első unalmas telefonja! Pörgesd fel az életed a Heineken, a HMD és a Bodega új “unalmas” telefonjával. A Bodega: ​A 2006-ban a street kultúrát és a kortárs divatot felölelő kiskereskedelmi láncként alapított Bodega mára globális ízlésformálóvá nőtte ki magát a hagyományos kiskereskedelem, az e-kereskedelem, a művészeti élmények és a design területén. A […] The post Megjelent a világ első unalmas telefonja? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 7 napja
  • Hol van a használt mobilok legjobb helye?

    Megjelent a Yettel közleménye, melyben a használt telefonokkal kapcsolatban adnak tanácsot a felhasználóknak és most 30.000.- Ft kedvezményt ha új Samsung telefont választunk*! Ne őrizgessük a veszélyes hulladékot és az értékes újrahasznosítható elemeket! A Yettel legutóbbi országos reprezentatív kutatása alapján a magyarok ötöde négy évnél tovább, a legtöbben – a megkérdezettek mindegy fele – 3-4 […] The post Hol van a használt mobilok legjobb helye? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 8 napja
  • Összefonódik az életmentés és a Google Maps?

    A Google egy életmentő műholdas térkép funkció fejlesztésen dolgozik? Az alap elképzelés az, hogy műhold alapú helymeghatározással segít megtalálni a segélyszervezetnek a baja jutott embereket vagy állatokat pl kutyával túrázó család. Az alábbiak teszik ezt lehetővé: Az iPhone 14 műholdas frissítése után várhatóan az Android 15-el érkezik egy műholdas helymeghatározást támogató frissítés az erre alkalmas […] The post Összefonódik az életmentés és a Google Maps? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 9 napja
  • Hogyan töltsük a laptopunkat: A-Z-ig!

    Sorba vesszük mindazt, ami biztos alapot nyújt a laptop töltésekor!   A töltő legyen nálunk:    Ez elég egyszerű dolognak tűnik de hordozható gépek esetén nem mindig automatikus, hogy mindenhol van egy extra töltő, ezért vigyük magunkkal a saját töltőnket, az a biztos. – A töltőt úgy tároljuk, hogy ne törjük meg a kábelt, mert […] The post Hogyan töltsük a laptopunkat: A-Z-ig! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 10 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés