Egy banner leplezte le a Xiaomi Mi 10 dizájnját


Az év első negyedévében szinte minden komoly gyártó bemutatja a legfrissebb mobilját, és ez alól a Xiaomi sem kivétel, és egy friss képnek hála már a külsejére is vethetünk egy pillantást. Az elmúlt hónapokban már több infó is keringett a Xiaomi Mi 10 szériájáról, ám ezek nagy részéről általában beigazolódott, hogy csak néhány lelkes rajongó műve. Most azonban egy hivatalosnak tűnő banner bukkant fel, amelyen jól látható a Mi 10 hátlapja. A Mi Mix Alpa esetében láthattunk hasonló dizájnt, miszerint a hátlapot szinte kettévágja egy vastagabbnak tűnők csík, amely mellesleg a quad kamerának is otthont ad. Hogy fogásra ez mennyire The post Egy banner leplezte le a Xiaomi Mi 10 dizájnját appeared first on Techlabor.

Forrás: TechLabor - 1550 napja Tovább a teljes cikkhez a TechLabor oldalára...

További hírek a TechLabor oldaláról

  • Ez a chipset hajtja majd a OnePlus Pad 2 táblagépet

    Ahhoz képest, hogy a OnePlus már hosszú évek óta örvendeztet meg bennünket okostelefonokkal, a táblagép műfajban viszonylag újnak számít. A gyártó következő nagy dobása a OnePlus Pad 2 lesz, amely valamikor az idei év második felében jelenhet meg. Tudtuk meg Max Jambor szivárogtató, jóvoltából. Most pedig a technológiai guru azt is elárulta, hogy milyen lapkakészlet kerülhet a tablet belsejébe. A srácnak biztosan jó kapcsolatai vannak, vagy a gyártóval, vagy a gyártónak beszállító cégek valamelyikével. Mindenesetre szerinte a OnePlus Pad 2 belsejében Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet fog zakatolni, így a tablet lehet az első, amely dologra fogja a csúcskategóriás chipsetet. The post Ez a chipset hajtja majd a OnePlus Pad 2 táblagépet appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 7 órája
  • Hivatalos a Motorola Buds és a Buds+

    A Motorola egy rakat új készülékkel jelentkezett, befutott az Edge 50 széria, de hogy tartozékokból se legyen hiány, egy pár vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatót is leleplezett a cég. A Motorola Buds a megfizethetőbb a két újdonság közül, míg a Buds+ sokkal fejlettebb funkciókat kínál, ráadásul a Boséval közösen fejlesztették. A Motorola Buds belsejében 12,4 mm-es dinamikus meghajtók találhatóak. A készülék Hi-Res Audio támogatással és aktív zajcsökkentés funkcióval is rendelkezik, utóbbit 3 mikrofon teszi lehetővé. A vezeték nélküli fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát és vízlepergető kialakítással bír. A füles kikapcsolt aktív zajszűrés mellett nagyjából 9 óráig képes működni egyhuzamban, ezt The post Hivatalos a Motorola Buds és a Buds+ appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 1 napja
  • Ismét feltűnt a színen a Poco F6 Pro

    A Poco F szériáját hamarosan új készülék gyarapítja, amely az F6 Pro névre fog hallgatni. Ezek az okostelefonok rendre pénztárcabarát áron kínálnak csúcskategóriás, vagy csúcskategóriához közelítő jellemzőket. A szóban forgó okostelefon nemrég megjárta kötelező köreit az FCC-nél, amelynek adatbázisából kiderült, hogy mekkora akkumulátorral érkezik majd a Xiaomi almárkájának következő zászlóshajó -gyilkosa. Az FCC adatbázisából kiderült, hogy a Poco F6 Pro 4880 mAh tipikus, vagyis 5000 mAh névleges kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve. A készülék a hivatal adatbázisában a 23113RKC6G modellszámmal szerepel, míg a Redmi K70 a 23113RKC6C kóddal, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy a Poco F6 Pro egy újracsomagolt Redmi K70 The post Ismét feltűnt a színen a Poco F6 Pro appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 2 napja
  • 2024 második felében érkezhet a OnePlus Pad 2 táblagép

    A OnePlus az első táblagépét tavaly februárban mutatta be, vagyis már rég időszerű lett volna az utód leleplezése. A gyártó egyelőre nem osztott meg semmit a OnePlus Pad 2 kapcsán, de az egyik bennfentes szerint a készülék érkezik, csak még várni kell rá egy keveset. Mondjuk úgy, hónapokat. Max Jambor szivárogtató már többször bizonyította, hogy az általa szállított értesülések megbízhatóak. A technológiai guru azt állítja, hogy a OnePlus Pad 2 2024 második felében mutatkozhat be a nagyérdemű előtt. Azt még a nagytudású kolléga sem tudja, hogy milyen specifikációkra lehet számítani a készülék alapján, de az első generáció jellemzőit végigfutva azért The post 2024 második felében érkezhet a OnePlus Pad 2 táblagép appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 5 napja
  • Kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Fold 6 akkumulátorának kapacitása és töltési sebessége

    Még hónapokra vagyunk a Samsung Galaxy Z Fold 6 bemutatójától, de a készülék kapcsán már egyre több információt szellőztetnek meg a különböző források. A hajlítható kijelzős okostelefon két, de akár három változatban is megjelenhet, és most a legfrissebb értesülések a mobil akkumulátoráról árulnak el fontos részleteket. Már a legelején bajba kerülünk, ugyanis a korábbi szóbeszédek szerint a Samsung Galaxy Z Fold 6 mellett megjelenhet egy Ultra, illetve egy FE variáns is. És most a megbízható szivárogtatásairól ismert Ice Universe azt állítja, hogy a készülék belsejében 4400 mAh kapacitású akkumulátor lesz, amelyet legfeljebb 25 wattos töltéssel tudunk majd táplálni vezetéken keresztül. A The post Kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Fold 6 akkumulátorának kapacitása és töltési sebessége appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 6 napja
  • Minden hetedik iPhone Indiában készül

    Mint kiderült, az Apple 14 milliárd dollárnyi értékű iPhone-t szereltetett össze Indiában az előző pénzügyi évben. Ez a mennyiség kétszerese annak, amennyit az előző periódusban összeállítottak, vagyis az almás cég a rohamléptekkel függetlenedik a kínai összeszerelő partnereitől. A Bloomberg értesülései szerint immáron minden hetedik iPhone Indiában kerül összeszerelésre, ami a globális termelés 14%-át jelenti. Az Apple a kínai és az amerikai kormány közötti geopolitikai feszültség miatt kezdte el a gyártás egy részét átszervezni Indiába. Helyi források szerint korábban a Foxconn állította össze a készülékek 67%-át, 17%-ot pedig a Pegatron gyártott le. A maradék készülékeket a Karnataka államban található Wistron üzemben The post Minden hetedik iPhone Indiában készül appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 7 napja
  • Eredeti Windows és Office szoftverek kiárusítása – Élethosszig tartó licencek töredék áron!

    Az olyan szoftverek, mint a Windows vagy az Office, dobozos formában általában egy vagyonba kerülnek, de ha csak a licencet vásároljuk meg egy kiskereskedőnél, a legtöbbször akkor sem ússzuk meg olcsón. Vannak azonban úgynevezett OEM licencek, amelyek nagyobb PC és laptop gyártóktól származnak, ezek is teljesen legálisak az EU-ban, és jóval olcsóbban hozzájuk lehet jutni. Élethosszig szólnak, a telepítőket le lehet tölteni a Microsoft hivatalos oldaláról, és aktiválás után már használhatók is. Az egyetlen hátrányuk, hogy egy számítógépre szólnak, de ezért bőven kárpótol a kedvezőbb ár. A Godeal24 webáruház csapata szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig The post Eredeti Windows és Office szoftverek kiárusítása – Élethosszig tartó licencek töredék áron! appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 8 napja
  • Nem hoz újításokat kamerás fronton a Samsung Galaxy Z Fold 6

    A Samsung nagyon kényelmesen áll a hajlítható okostelefonok fejlesztéséhez. Az eddigi hírek alapján a Samsung Galaxy Z Fold 6 nem igazán kínál majd semmilyen újítást a jelenlegi, vagyis a Galaxy Z Fold 5-höz képest. Az akkumulátorról már tudjuk, hogy nem fognak növelni a kapacitásán, és most kiderült, hogy a kamerák is szinte teljesen ugyanazok lesznek. A legfrissebb értesülések, illetve a korábbi szóbeszédek forrása is Ice Universe. A szivárogtató már bizonyította többször is, hogy megbízható információkat szolgáltat, így kénytelenek vagyunk hinni neki. A bennfentes szerint a Samsung Galaxy Z Fold 6 hátoldalán 50 MP-es ISOCELL GN3 szenzorral szerelt elsődleges, 10 MP-es, The post Nem hoz újításokat kamerás fronton a Samsung Galaxy Z Fold 6 appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 8 napja
  • Ezekkel az újdonságokkal készül a Redmi

    A Xiaomi tulajdonában lévő Redmi márka a múlt héten bejelentett egy teljesen új szériát, amely a Turbo névre hallgat, és a szokott módon teljesítményt igyekszik biztosítani, megfizethető áron. A sorozat első készüléke a Turbo 3 lesz, amely április 10-én, vagyis szerdán mutatkozik be a Redmi Pad Pro táblagép társaságában. Mindezt a márka teaser kampányából tudjuk, amely felfed néhányat a Turbo 3 jellemzői közül. Az okostelefon belsejében Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot. A chip mellé kiszereléstől függően akár 16 GB RAM és 1 TB háttértár is kerülhet, a hardver  által termelt hőt egy fejlett hűtőrendszer igyekszik majd féken The post Ezekkel az újdonságokkal készül a Redmi appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 9 napja
  • Kiszivárogtak a Google Pixel 8a jellemzői

    Várhatóan májusban jelenik meg a Google következő középkategóriás készüléke, a Pixel 8a. Az okostelefon nagy előrelépést jelent majd az elődeihez képest, és most a népszerű szivárogtatónak, Yogesh Brarnak köszönhetően szinte teljes betekintést nyerhetünk annak specifikációiba. A bennfentes szerint a Google Pixel 8a 6,1 colos Full HD+ felbontású OLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek képfrissítési rátája végre eléri a 120 Hz-et. Az okostelefon meghajtásáról kevésbé meglepő módon a Tensor G3 lapkakészlet gondoskodik majd, amely a Google Pixel 8 és 8 Pro modellekben is szolgálatot teljesít. A lapkakészlet mellé 128 vagy 256 GB belső tárhely kerül az összeszerelés során, az általunk választott kiszerelés The post Kiszivárogtak a Google Pixel 8a jellemzői appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 12 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés