Felbukkant az első Android 11 rendszert futtató mobil


Egy benchmark teszten bukott le az első Android 11 rendszert futtató mobil, valószínűleg nem nagy meglepetés, hogy a Google egyik csúcskészülékén tűnt fel elsőként. Azt már eddig is tudtuk, hogy idén sem maradunk új Android rendszer nélkül. Viszont ilyen hamar nem számítottunk az Android 11 vagy jelenlegi kódnevén Android R feltűnésére, már ha valóban igazak […] The post Felbukkant az első Android 11 rendszert futtató mobil appeared first on GSMring.

Forrás: GSM Ring - 1530 napja Tovább a teljes cikkhez a GSM Ring oldalára...

További hírek a GSM Ring oldaláról

  • Már letölthető iPhone-ra és iPad-re: Az iOS 17.4.1.

    Alig 17 nappal az iOS 17.4 megjelenése után máris megjelent 21-én az iOS 17.4.1-es frissítés. A frissítést kétféleképpen lehet letölteni: Közvetlenül telefonra Telefonon a Beállítások / Általános / Szoftverfrissítés menüben. Fontos, hogy először legyen friss mentés a telefon tartalmáról, legyen töltőn és legalább 50%-on és Wifin, ezek hiánya okozhat később kellemetlenséget. iTuneson keresztül iTuneson keresztül […] The post Már letölthető iPhone-ra és iPad-re: Az iOS 17.4.1. appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 20 órája
  • Ezeket a frissítéseket kaptuk az iOS 17.4-től!

    Március 5-én hivatalosan is megjelent az iOS 17.4, ami tartogat néhány újdonságot az iPhone felhasználóknak és az iPhone 15 felhasználóknak még egy kis extrát is, ugyanis ha igazak a hírek akkor az iPhone 15 tulajdonosok, alighanem megduplázhatják az akkumulátor élettartamát.   (Nem sokkal ezután viharos gyorsasággal megjelent az iOS 17.4.1 Lássuk a frissítéseket: 1. EU […] The post Ezeket a frissítéseket kaptuk az iOS 17.4-től! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 20 órája
  • Digitalizálódó energiapiac: 2030-ra majd ötmillió okosmérő lehet hazánkban

    Az évtized végére több mint százezer háztartásban lehet napelemes akkumulátor, az elektromos autók pedig energiatárolóvá léphetnek elő   2024. január 16. – Az új, digitalizált energiatárolási technológiákkal a magyar kisfogyasztók akár 70 százalékra tudják növelni a saját energiafogyasztásuk arányát a következő évtizedben – derül ki a Huawei Technologies által készített, a magyarországi energiapiac kihívásait és […] The post Digitalizálódó energiapiac: 2030-ra majd ötmillió okosmérő lehet hazánkban appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 30 napja
  • Górcső alá vettük a piac mobil tarifáit

    Elképesztő irányba mennek a 2024-es hang és internet tarifák Ki gondolta volna néhány évvel ezelőtt, hogy mobil csomagjaink díjszabásai újra abba az irányba terelődnek, mint anno 20 évvel ezelőtt? A Covid és az ukrajnai háború után az infláció egekben, melynek sajnos Magyarország sem lett nyertese, inkább talán a vesztese. Covid előtt általánosságban elmondható volt, hogy […] The post Górcső alá vettük a piac mobil tarifáit appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 30 napja
  • A YouTube TV a negyedik helyre kúszott fel az Egyesült Államok fizetős tévészolgáltatásai között

    A Business Insider kedden közzétett jelentése szerint több mint nyolcmillió fizetett előfizetővel a YouTube TV a negyedik helyre emelkedett a fizetős tévészolgáltatók között az Egyesült Államokban. A YouTube TV előfizetési számokat – amelyek a szolgáltatást a Charter, a Comcast és a DirecTV mögé helyezik – Neal Mohan vezérigazgató fedte fel éves levelében a YouTube közösségnek. […] The post A YouTube TV a negyedik helyre kúszott fel az Egyesült Államok fizetős tévészolgáltatásai között appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 30 napja
  • Apple Vision Pro benyomások: egy héttel később

    Az Apple Vision Pro 3499 dolláros ára fájdalmasan drága, és a legtöbb fogyasztó számára elérhetetlen lesz, annak ellenére, hogy milyen klassz és hasznos lehet. Annak ellenére, hogy egy hét után nem tudom abbahagyni a használatát, még nem mindenki számára „kell” termék, az Apple iPhone és iPad nyomdokain. A termék azonban létfontosságú, bár korai bepillantást nyújt […] The post Apple Vision Pro benyomások: egy héttel később appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 30 napja
  • A Xiaomi több új viselhető okoseszköz bevezetését jelentette be

    A Xiaomi új AIoT okoseszközöket mutatott be a nemzetközi piacokra: érkezik a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2 Budapest, 2024. február 25. – A Xiaomi, a világ egyik vezető, okostelefonjairól és az AIoT platformjához kapcsolódó okoseszközeiről ismert, fogyasztói elektronikai eszközöket gyártó vállalata, több új viselhető okoseszköz bevezetését […] The post A Xiaomi több új viselhető okoseszköz bevezetését jelentette be appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 30 napja
  • Csúcskategóriás sikertermékeit és innovációit vonultatja fel a Huawei a Mobil Világkongresszuson

    Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei Barcelona, 2024. február 26. – Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN […] The post Csúcskategóriás sikertermékeit és innovációit vonultatja fel a Huawei a Mobil Világkongresszuson appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 30 napja
  • Nemsokára kezdetét veszi az utolsó CS:GO bajnokság: a Blast Paris Major 2023

    A CS:GO a League of Legends, de akár a sokak által ismert FIFA játékok is nagyon népszerűek a rajongók köreiben. A Counter-Strike:Global Offensive a legnépszerűbb játékok közé tartozik az e-sportok terén. Évente több kisebb bajnokságot, illetve 1-2, Valve által szponzorált bajnokságokat, úgynevezett major eseményeket szerveznek, épp a közeljövőben kerül megrendezésre a párizsi CS:GO major bajnokság […] The post Nemsokára kezdetét veszi az utolsó CS:GO bajnokság: a Blast Paris Major 2023 appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 336 napja
  • Bankkártya terminál a mobilodra – Hogyan működik?

    A bankkártya társaságok pár éve egy új szintre emelték a kártyák elfogadását, ezáltal ma már nemcsak a POS terminálon keresztül tudunk fizetni. Lehetőségünk van a kereskedőknek, valamint a vállalkozóknak telefonon is fizetni, ehhez csupán egy érintésre van szükség. Ennek köszönhetően pedig végre a futárok, fodrászok, valamint az egyéni vállalkozók is hozzáférhetnek a legújabb megoldáshoz. Az […] The post Bankkártya terminál a mobilodra – Hogyan működik? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 374 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés