Megújult dizájnnal érkezhet a Galaxy Fold 2


A Galaxy Fold debütálása nem igazán nevezhető sikersztorinak, azóta azonban már orvosolta a hibákat a Samsung és fogalomba került a mobil, így gőzerővel dolgozhatnak az utódon. Azt már az elején leszögeznénk, hogy az alábbi képek egyelőre még nem hivatalos renderek, hanem az eddig kiszivárgott információk alapján alkották meg ezeket. Így természetesen nem érdemes készpénznek venni ezt a dizájnt, ám vitathatatlanul jól sikerültek a német WindowsUnited oldalán megjelent koncepciók. A dizájn némileg letisztult, és ezúttal is két kijelzőre számíthatunk majd, hogy kinyitás nélkül is használható legyen a mobil. A másodlagos kijelző notch-csot kaphat, míg a széthajtott, jóval nagyobb méretű kijelző már The post Megújult dizájnnal érkezhet a Galaxy Fold 2 appeared first on Techlabor.

Forrás: TechLabor - 1482 napja Tovább a teljes cikkhez a TechLabor oldalára...

További hírek a TechLabor oldaláról

  • Ez a chipset hajtja majd a OnePlus Pad 2 táblagépet

    Ahhoz képest, hogy a OnePlus már hosszú évek óta örvendeztet meg bennünket okostelefonokkal, a táblagép műfajban viszonylag újnak számít. A gyártó következő nagy dobása a OnePlus Pad 2 lesz, amely valamikor az idei év második felében jelenhet meg. Tudtuk meg Max Jambor szivárogtató, jóvoltából. Most pedig a technológiai guru azt is elárulta, hogy milyen lapkakészlet kerülhet a tablet belsejébe. A srácnak biztosan jó kapcsolatai vannak, vagy a gyártóval, vagy a gyártónak beszállító cégek valamelyikével. Mindenesetre szerinte a OnePlus Pad 2 belsejében Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet fog zakatolni, így a tablet lehet az első, amely dologra fogja a csúcskategóriás chipsetet. The post Ez a chipset hajtja majd a OnePlus Pad 2 táblagépet appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 5 órája
  • Hivatalos a Motorola Buds és a Buds+

    A Motorola egy rakat új készülékkel jelentkezett, befutott az Edge 50 széria, de hogy tartozékokból se legyen hiány, egy pár vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatót is leleplezett a cég. A Motorola Buds a megfizethetőbb a két újdonság közül, míg a Buds+ sokkal fejlettebb funkciókat kínál, ráadásul a Boséval közösen fejlesztették. A Motorola Buds belsejében 12,4 mm-es dinamikus meghajtók találhatóak. A készülék Hi-Res Audio támogatással és aktív zajcsökkentés funkcióval is rendelkezik, utóbbit 3 mikrofon teszi lehetővé. A vezeték nélküli fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát és vízlepergető kialakítással bír. A füles kikapcsolt aktív zajszűrés mellett nagyjából 9 óráig képes működni egyhuzamban, ezt The post Hivatalos a Motorola Buds és a Buds+ appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 1 napja
  • Ismét feltűnt a színen a Poco F6 Pro

    A Poco F szériáját hamarosan új készülék gyarapítja, amely az F6 Pro névre fog hallgatni. Ezek az okostelefonok rendre pénztárcabarát áron kínálnak csúcskategóriás, vagy csúcskategóriához közelítő jellemzőket. A szóban forgó okostelefon nemrég megjárta kötelező köreit az FCC-nél, amelynek adatbázisából kiderült, hogy mekkora akkumulátorral érkezik majd a Xiaomi almárkájának következő zászlóshajó -gyilkosa. Az FCC adatbázisából kiderült, hogy a Poco F6 Pro 4880 mAh tipikus, vagyis 5000 mAh névleges kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve. A készülék a hivatal adatbázisában a 23113RKC6G modellszámmal szerepel, míg a Redmi K70 a 23113RKC6C kóddal, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy a Poco F6 Pro egy újracsomagolt Redmi K70 The post Ismét feltűnt a színen a Poco F6 Pro appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 2 napja
  • 2024 második felében érkezhet a OnePlus Pad 2 táblagép

    A OnePlus az első táblagépét tavaly februárban mutatta be, vagyis már rég időszerű lett volna az utód leleplezése. A gyártó egyelőre nem osztott meg semmit a OnePlus Pad 2 kapcsán, de az egyik bennfentes szerint a készülék érkezik, csak még várni kell rá egy keveset. Mondjuk úgy, hónapokat. Max Jambor szivárogtató már többször bizonyította, hogy az általa szállított értesülések megbízhatóak. A technológiai guru azt állítja, hogy a OnePlus Pad 2 2024 második felében mutatkozhat be a nagyérdemű előtt. Azt még a nagytudású kolléga sem tudja, hogy milyen specifikációkra lehet számítani a készülék alapján, de az első generáció jellemzőit végigfutva azért The post 2024 második felében érkezhet a OnePlus Pad 2 táblagép appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 5 napja
  • Kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Fold 6 akkumulátorának kapacitása és töltési sebessége

    Még hónapokra vagyunk a Samsung Galaxy Z Fold 6 bemutatójától, de a készülék kapcsán már egyre több információt szellőztetnek meg a különböző források. A hajlítható kijelzős okostelefon két, de akár három változatban is megjelenhet, és most a legfrissebb értesülések a mobil akkumulátoráról árulnak el fontos részleteket. Már a legelején bajba kerülünk, ugyanis a korábbi szóbeszédek szerint a Samsung Galaxy Z Fold 6 mellett megjelenhet egy Ultra, illetve egy FE variáns is. És most a megbízható szivárogtatásairól ismert Ice Universe azt állítja, hogy a készülék belsejében 4400 mAh kapacitású akkumulátor lesz, amelyet legfeljebb 25 wattos töltéssel tudunk majd táplálni vezetéken keresztül. A The post Kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Fold 6 akkumulátorának kapacitása és töltési sebessége appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 6 napja
  • Minden hetedik iPhone Indiában készül

    Mint kiderült, az Apple 14 milliárd dollárnyi értékű iPhone-t szereltetett össze Indiában az előző pénzügyi évben. Ez a mennyiség kétszerese annak, amennyit az előző periódusban összeállítottak, vagyis az almás cég a rohamléptekkel függetlenedik a kínai összeszerelő partnereitől. A Bloomberg értesülései szerint immáron minden hetedik iPhone Indiában kerül összeszerelésre, ami a globális termelés 14%-át jelenti. Az Apple a kínai és az amerikai kormány közötti geopolitikai feszültség miatt kezdte el a gyártás egy részét átszervezni Indiába. Helyi források szerint korábban a Foxconn állította össze a készülékek 67%-át, 17%-ot pedig a Pegatron gyártott le. A maradék készülékeket a Karnataka államban található Wistron üzemben The post Minden hetedik iPhone Indiában készül appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 7 napja
  • Eredeti Windows és Office szoftverek kiárusítása – Élethosszig tartó licencek töredék áron!

    Az olyan szoftverek, mint a Windows vagy az Office, dobozos formában általában egy vagyonba kerülnek, de ha csak a licencet vásároljuk meg egy kiskereskedőnél, a legtöbbször akkor sem ússzuk meg olcsón. Vannak azonban úgynevezett OEM licencek, amelyek nagyobb PC és laptop gyártóktól származnak, ezek is teljesen legálisak az EU-ban, és jóval olcsóbban hozzájuk lehet jutni. Élethosszig szólnak, a telepítőket le lehet tölteni a Microsoft hivatalos oldaláról, és aktiválás után már használhatók is. Az egyetlen hátrányuk, hogy egy számítógépre szólnak, de ezért bőven kárpótol a kedvezőbb ár. A Godeal24 webáruház csapata szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig The post Eredeti Windows és Office szoftverek kiárusítása – Élethosszig tartó licencek töredék áron! appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 8 napja
  • Nem hoz újításokat kamerás fronton a Samsung Galaxy Z Fold 6

    A Samsung nagyon kényelmesen áll a hajlítható okostelefonok fejlesztéséhez. Az eddigi hírek alapján a Samsung Galaxy Z Fold 6 nem igazán kínál majd semmilyen újítást a jelenlegi, vagyis a Galaxy Z Fold 5-höz képest. Az akkumulátorról már tudjuk, hogy nem fognak növelni a kapacitásán, és most kiderült, hogy a kamerák is szinte teljesen ugyanazok lesznek. A legfrissebb értesülések, illetve a korábbi szóbeszédek forrása is Ice Universe. A szivárogtató már bizonyította többször is, hogy megbízható információkat szolgáltat, így kénytelenek vagyunk hinni neki. A bennfentes szerint a Samsung Galaxy Z Fold 6 hátoldalán 50 MP-es ISOCELL GN3 szenzorral szerelt elsődleges, 10 MP-es, The post Nem hoz újításokat kamerás fronton a Samsung Galaxy Z Fold 6 appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 8 napja
  • Ezekkel az újdonságokkal készül a Redmi

    A Xiaomi tulajdonában lévő Redmi márka a múlt héten bejelentett egy teljesen új szériát, amely a Turbo névre hallgat, és a szokott módon teljesítményt igyekszik biztosítani, megfizethető áron. A sorozat első készüléke a Turbo 3 lesz, amely április 10-én, vagyis szerdán mutatkozik be a Redmi Pad Pro táblagép társaságában. Mindezt a márka teaser kampányából tudjuk, amely felfed néhányat a Turbo 3 jellemzői közül. Az okostelefon belsejében Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot. A chip mellé kiszereléstől függően akár 16 GB RAM és 1 TB háttértár is kerülhet, a hardver  által termelt hőt egy fejlett hűtőrendszer igyekszik majd féken The post Ezekkel az újdonságokkal készül a Redmi appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 9 napja
  • Kiszivárogtak a Google Pixel 8a jellemzői

    Várhatóan májusban jelenik meg a Google következő középkategóriás készüléke, a Pixel 8a. Az okostelefon nagy előrelépést jelent majd az elődeihez képest, és most a népszerű szivárogtatónak, Yogesh Brarnak köszönhetően szinte teljes betekintést nyerhetünk annak specifikációiba. A bennfentes szerint a Google Pixel 8a 6,1 colos Full HD+ felbontású OLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek képfrissítési rátája végre eléri a 120 Hz-et. Az okostelefon meghajtásáról kevésbé meglepő módon a Tensor G3 lapkakészlet gondoskodik majd, amely a Google Pixel 8 és 8 Pro modellekben is szolgálatot teljesít. A lapkakészlet mellé 128 vagy 256 GB belső tárhely kerül az összeszerelés során, az általunk választott kiszerelés The post Kiszivárogtak a Google Pixel 8a jellemzői appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 12 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés