Koronavírus: 810 millió dollárral segít a Google


A világ legnagyobb cégei közül már többen kivették a részüket a koronavírus elleni harcból, de még senki sem segített akkora összeggel, mint a Google. A Google bejelentette, hogy 800 millió dollárt dob be a közösbe, a kis- és középvállalkozások, a kormányok és az egészségügyi szervezetek megsegítése érdekében. Ebből az összegből 250 millió dollárt kap a […] The post Koronavírus: 810 millió dollárral segít a Google appeared first on GSMring.

Forrás: GSM Ring - 1459 napja Tovább a teljes cikkhez a GSM Ring oldalára...

További hírek a GSM Ring oldaláról

  • Digitalizálódó energiapiac: 2030-ra majd ötmillió okosmérő lehet hazánkban

    Az évtized végére több mint százezer háztartásban lehet napelemes akkumulátor, az elektromos autók pedig energiatárolóvá léphetnek elő   2024. január 16. – Az új, digitalizált energiatárolási technológiákkal a magyar kisfogyasztók akár 70 százalékra tudják növelni a saját energiafogyasztásuk arányát a következő évtizedben – derül ki a Huawei Technologies által készített, a magyarországi energiapiac kihívásait és […] The post Digitalizálódó energiapiac: 2030-ra majd ötmillió okosmérő lehet hazánkban appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 29 napja
  • Górcső alá vettük a piac mobil tarifáit

    Elképesztő irányba mennek a 2024-es hang és internet tarifák Ki gondolta volna néhány évvel ezelőtt, hogy mobil csomagjaink díjszabásai újra abba az irányba terelődnek, mint anno 20 évvel ezelőtt? A Covid és az ukrajnai háború után az infláció egekben, melynek sajnos Magyarország sem lett nyertese, inkább talán a vesztese. Covid előtt általánosságban elmondható volt, hogy […] The post Górcső alá vettük a piac mobil tarifáit appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 29 napja
  • A YouTube TV a negyedik helyre kúszott fel az Egyesült Államok fizetős tévészolgáltatásai között

    A Business Insider kedden közzétett jelentése szerint több mint nyolcmillió fizetett előfizetővel a YouTube TV a negyedik helyre emelkedett a fizetős tévészolgáltatók között az Egyesült Államokban. A YouTube TV előfizetési számokat – amelyek a szolgáltatást a Charter, a Comcast és a DirecTV mögé helyezik – Neal Mohan vezérigazgató fedte fel éves levelében a YouTube közösségnek. […] The post A YouTube TV a negyedik helyre kúszott fel az Egyesült Államok fizetős tévészolgáltatásai között appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 29 napja
  • Apple Vision Pro benyomások: egy héttel később

    Az Apple Vision Pro 3499 dolláros ára fájdalmasan drága, és a legtöbb fogyasztó számára elérhetetlen lesz, annak ellenére, hogy milyen klassz és hasznos lehet. Annak ellenére, hogy egy hét után nem tudom abbahagyni a használatát, még nem mindenki számára „kell” termék, az Apple iPhone és iPad nyomdokain. A termék azonban létfontosságú, bár korai bepillantást nyújt […] The post Apple Vision Pro benyomások: egy héttel később appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 29 napja
  • A Xiaomi több új viselhető okoseszköz bevezetését jelentette be

    A Xiaomi új AIoT okoseszközöket mutatott be a nemzetközi piacokra: érkezik a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Watch S3 és a Xiaomi Watch 2 Budapest, 2024. február 25. – A Xiaomi, a világ egyik vezető, okostelefonjairól és az AIoT platformjához kapcsolódó okoseszközeiről ismert, fogyasztói elektronikai eszközöket gyártó vállalata, több új viselhető okoseszköz bevezetését […] The post A Xiaomi több új viselhető okoseszköz bevezetését jelentette be appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 29 napja
  • Csúcskategóriás sikertermékeit és innovációit vonultatja fel a Huawei a Mobil Világkongresszuson

    Az alvásfigyelést, a vérnyomásmérést és a mentális egészséget helyezi fejlesztései fókuszába idén a Huawei Barcelona, 2024. február 26. – Prémium kategóriás zászlóshajó termékeivel jelentkezik a Huawei fogyasztói üzletága az idei barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC). Olyan, nagy érdeklődésre számot tartó, a divatot és csúcstechnológát ötvöző terméket mutatnak be, mint a HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN […] The post Csúcskategóriás sikertermékeit és innovációit vonultatja fel a Huawei a Mobil Világkongresszuson appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 29 napja
  • Nemsokára kezdetét veszi az utolsó CS:GO bajnokság: a Blast Paris Major 2023

    A CS:GO a League of Legends, de akár a sokak által ismert FIFA játékok is nagyon népszerűek a rajongók köreiben. A Counter-Strike:Global Offensive a legnépszerűbb játékok közé tartozik az e-sportok terén. Évente több kisebb bajnokságot, illetve 1-2, Valve által szponzorált bajnokságokat, úgynevezett major eseményeket szerveznek, épp a közeljövőben kerül megrendezésre a párizsi CS:GO major bajnokság […] The post Nemsokára kezdetét veszi az utolsó CS:GO bajnokság: a Blast Paris Major 2023 appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 335 napja
  • Bankkártya terminál a mobilodra – Hogyan működik?

    A bankkártya társaságok pár éve egy új szintre emelték a kártyák elfogadását, ezáltal ma már nemcsak a POS terminálon keresztül tudunk fizetni. Lehetőségünk van a kereskedőknek, valamint a vállalkozóknak telefonon is fizetni, ehhez csupán egy érintésre van szükség. Ennek köszönhetően pedig végre a futárok, fodrászok, valamint az egyéni vállalkozók is hozzáférhetnek a legújabb megoldáshoz. Az […] The post Bankkártya terminál a mobilodra – Hogyan működik? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 373 napja
  • Otthoni biztonsági kamera rendszerek áron alul a Hekka.com-on!

    Manapság már elengedhetetlen otthonra valamiféle biztonsági rendszer, legyen szó kameráról vagy riasztórendszerről. A Hekka.com-on most öt különböző akciós termék közül választhatunk, amikkel biztonságban tudhatjuk a értékeinket. Ha valaki maradna a hagyományos megoldásnál és WiFi helyett inkább a kábeles megoldást választaná érdemes megnézni a Hiseeu ezen termékeit. Négy és nyolc kamerás csomagokat is kínálnak, amikhez jár […] The post Otthoni biztonsági kamera rendszerek áron alul a Hekka.com-on! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 380 napja
  • BioloMix konyhaeszközök remek áron a Hekka.com-on!

    Több BioloMix konyhaeszközt is akciós áron kínál a Hekka.com. Nézz körül a termékek között, biztosan találsz olyan modell, ami még hiányzik a konyhádból. Ahogy elkezdett emelkedni a kenyér és különböző pékáruk ára, rengeteg háztartásban inkább úgy döntöttek, hogy saját maguk készítik el ezeket az élelmiszereket. Egy jobb minőségű 1 Kg-os kenyér közel 1000 Ft-ba kerül, […] The post BioloMix konyhaeszközök remek áron a Hekka.com-on! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 387 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés