Heti szemezgető 181.


Itt vagyunk az új Heti szemezgető 181. részével. Laptop, töltőbe épített power bank, olcsó táblagép és sok minden más újdonság a hétről! [...] Bővebben!

Forrás: Nézd Mit Rendelsz Blog - 1362 napja Tovább a teljes cikkhez a Nézd Mit Rendelsz Blog oldalára...

További hírek a Nézd Mit Rendelsz Blog oldaláról

  • Alfawise 32GB microSD memóriakártya teszt

    Az olcsó valóban lehet jó? Ennek jártunk utána az 1100 forintos, Alfawise 32GB-os microSD memóriakártya tetsztjével! [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - mai
  • Chuwi SurBook Mini - Laptop ez vagy táblagép?

    Az USB Type-c porttal is szerelt táblagép a CHUWI műhelyében készült. Tőlük már mi is kipróbáltunk egy Apple MacBook Air-re hajazó laptopot. Most egy kicsit Microsoft Surface szagú a dolog, de nézzük mit is rejtegetnek nekünk. A SurBook Mini egy táblagép, ami egy 10.8 colos tíz ujjat érzékelő Full HD felbontású kijelzőt kapott. Ha már Surface, a SurBook Mini is Windows 10 operációs rendszert futtat. A meghajtásról egy Intel Celeron N3450 gondoskodik, ami egy négy magos, alapjáraton 1.1GHz-es processzor, ami egészen 2.2GHz-ig tud felpörögni, ha szükség van rá., ezt támogatja meg az Intel HD Graphics 500 a grafikus feladatokért. Ellátták 4GB DDR3-as memóriával és 64GB eMMC5.1-es belső tárhellyel, amit MicroSD portján keresztül, akár egy 128GB méretű memóriakártyával bővíthetünk. A táblagép mérete 26.80 x 18.30 és csupán 0.88 cm vastag, súlya 748 gramm. A fém háza alatt egy 8000mAh kapacitású akkumulátort találtunk, amit a mellékelt 2A teljesítményű töltővel tölthetünk fel. A gépet ellátták szépen csatlakozókkal, kapunk 3.5-es jack csatlakozót, két USB 3.0 portot, USB Type-C portot és MicroSD foglalatot is. Megtalálhatunk rajta egy 2 megapixeles elő és hátlapi kamerát is. Dual WiFi képes 2.4GHz/5.0GHz és felszerelték Bluetooth 4.0-val is. A különlegessége a hátlapján található. A Surface-hez hasonlóan maximálisan 120 fokos szögben dönthető a hátulján található talpnak köszönhetően. Rossz hír viszont, hogy billentyűzetet és tollat nem mellékel hozzá a gyártó, nem is értjük, pedig ennyiért beleférne a keretbe. Na, de mindegy is. Nem rossz gép a SurBook Mini így sem, hiszen mobilis a táblagép funkciójának köszönhetően, ha pedig asztalon használnánk, akkor pedig csatlakoztathatjuk hozzá normál billentyűzetünket, így nem kell lemondani az ékezetes karaktereinkről és a kényelmesebb is lesz a gépelés, mint egy kis billentyűzeten. Aki inkább egy laptopot szeretne magának, annak jó alternatíva lehet a gyártótól a mér fent említett CHUWI LapBook 12.3 vagy a YEPO szintén lehetet vékony MacBook Air-re hajazó gépe.   A Chuwi SurBook Mini gépét itt tekintheted meg Válaszd az EU Express szállítást, így sokat spórolhatsz, hiszem nem kell áfát/vámot fizetned     Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést   Nézd mit rendelsz blog
    Nézd Mit Rendelsz Blog - mai
  • Hálózatról, de akár napelemről is tölthető a DLNRG power station

    A DLNRG PD320 töltőállomás segítségével minden feltölthető, de őt magát is több módon láthatjuk el energiával. [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 72 napja
  • Európai raktárból rendelhető a Samebike MY-SM26 elektromos kerékpár

    A Samebike MY-SM26 egy újabb fecske a városból szívesen kimozdulók számára, akik a nyüzsgő metropoliszból szívesen indulnak útnak nagyobb távolságokra is olyan elektromos kerékpárral, amit szinte mindenhol használhatnak. [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 72 napja
  • Akár 40 kilométer is megtehető egy feltöltéssel az EU raktáras NAVEE N40 rollerrel

    Igazi hatótáv bajnok az NAVEE N40 elektromos roller, amivel egy feltöltéssel akár 40 kilométert is meg lehet tenni. [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 83 napja
  • Pengevékony HONOR Pad 8 táblagép 12 hüvelykes kijelzővel

    Európai raktárból rendelhető a HONOR Pad 8, amely 12 colos 2K IPS kijelzője alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik. [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 83 napja
  • Csak 55$-ba kerül az európai raktáras air fryer

    5.5 literes kapacitással, 1300 wattos teljesítménnyel, érintésérzékeny vezérléssel és EU csatlakozóval, EU raktárból érkezik! [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 186 napja
  • Wanbo T2R MAX FullHD projektor európai raktárból

    Kétségkívül jót tett a külsőnek a retró dizájn, ami mögött a projektor 1080p felbontású képet is ki tud vetíteni. [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 186 napja
  • Ismét egy olcsó táblagép, ami 100$-ba sem kerül, de 8GB RAM-ot és 256GB tárhelyet kapott

    Memóriakártyával is bővíthető a 256 gigabájt tárhely, memóriából 8GB jár, ami több, mint elegendő bármilyen tartalomfogyasztásra. SIM tálca is került bele, így akár wifi nélküli internetezésre, tartalomfogyasztásra is használható. [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 206 napja
  • Jutányos áron, európai raktárból érkezik a Wanbo T4 projektor

    A Wanbo T4 1080p felbontású képet képes kivetíteni, a fedélzetén Android rendszer fut, az okos funkcióit használva automata módon képes beállítani az élességet és a trapézkorrekciót is. [...] Bővebben!
    Nézd Mit Rendelsz Blog - 224 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés