Magyarországon is hódít a „SHOP THE LOOK” szemlélet


A GLAMI.HU egy évvel ezelőtt indította el vizuális keresési szolgáltatását, amely egy mobillal készített fotó vagy egy netről lementett kép segítségével egyetlen felületen több száz európai webáruház kínálatát teszi kereshetővé. Az egyre népszerűbb funkció nem csak a felhasználói élményben jelent nagy előrelépést, de jelentősen hozzájárul a webáruházak forgalmának növekedéséhez.

Forrás: Kütyü Magazin - 1247 napja Tovább a teljes cikkhez a Kütyü Magazin oldalára...

További hírek a Kütyü Magazin oldaláról

  • Még szélesebb körben elérhetők a Galaxy AI funkciók a One UI 6.1 frissítéssel

    Még több Galaxy felhasználó léphet be a mobil AI új korszakába: a One UI 6.1 frissítéssel korábbi készülékeken is elérhetővé válnak a Galaxy AI funkciók március 28-tól. A Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5 és a Z Flip5 készülékek, valamint a Tab S9 termékcsalád tagjain is elérhetők lesznek azok a lehetőségek, melyeket az idén bemutatott Galaxy S24 széria felhasználói már kipróbálhattak.
    Kütyü Magazin - 1 napja
  • 30 éve indult az első GSM szolgáltatás, ma már otthon is mobilnettel netezhetünk

    1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.
    Kütyü Magazin - 1 napja
  • Több százan doboltak egyszerre a Yettel 5G hálózatán

    2024. március 26-án több százan doboltak egyszerre Magyarország különböző pontjain, hogy hazai ütősrekordot állítsanak fel. A kísérlet apropóját az adta, hogy 30 éve indította el a Yettel – akkor még Pannon GSM néven – kereskedelmi szolgáltatását, amit a rekordkísérletben résztvevők egy országon átívelő, a mobilhálózat által összekapcsolt közös zenéléssel ünnepeltek meg. A mobiltársaság törökbálinti székházában és az ország több pontjáról 5G-hálózaton kapcsolódtak a helyszínek, és így a résztvevők egy új, hivatalosan is regisztrált országos rekordot állítottak fel.
    Kütyü Magazin - 2 napja
  • A Samsung új, 3D-s térképnézet funkciója a SmartThingsen és a mesterséges intelligencián alapszik

    A Samsung bevezeti új, 3D-s térképnézet funkcióját, amelyet először a CES 2024 kiállításon mutatott be. A 3D-s térképnézet mostantól minden olyan országban elérhető, ahol a felhasználók hozzáférnek a SmartThings ökoszisztémához.
    Kütyü Magazin - 3 napja
  • A világ legjobb fényképezős okostelefonja a HONOR Magic6 Pro

    A HONOR Magic6 Pro lett a világ legjobb fényképezős okostelefonja, ugyanis a DXOMARK kamerarangsorának az élén végzett. A figyelemre méltó, 158-as DXOMARK pontszámot elérve a HONOR Magic6 Pro bizonyítottan az okostelefonos fényképezés új mérföldköve. Ez az elismerés rávilágít arra, hogy a HONOR továbbra is elkötelezett az okostelefonok fejlesztése iránt: egyszerre feszegeti a technológia határait és kínálja a legjobb élményt a felhasználóknak.
    Kütyü Magazin - 8 napja
  • A legjobb olcsó készülékeket is keresik a Rejoynál

    Bár sokan azt gondolhatják, hogy a felújított készülék piacterén főleg a legolcsóbb készülékeket keresik a magyar vásárlók, a Rejoy.hu-nál gazdára találó készülékek kétharmada közép vagy felső árkategóriájú, és csak egyharmada alsó kategóriás. Míg összességében a kilencvenes években született vásárlók rendelik a legnagyobb tudású, így legmagasabb árú mobilokat a Rejoytól, a baby boomer és X generációs vásárlók a belépő szintű készülékekből választják maguknak a legjobbakat.
    Kütyü Magazin - 12 napja
  • Hasznos alkalmazások (nem csak) a jó időhöz

    Végre megérkezett a tavasz, ami meleget, szép időt és persze több lehetőséget jelent! Ezek kihasználásához pedig a HONOR most pár hasznos alkalmazást ajánl, amik segítenek a maximumot kihozni most, hogy végre ki lehet mozdulni otthonról – de akkor is, ha maradnánk.
    Kütyü Magazin - 14 napja
  • Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

    A Covid-járvány óta nyilvánvalóvá vált, hogy a munkavégzés paraméterei örökre megváltoztak. A home office, majd a hibrid munkarend bevezetése számos szervezetnél radikálisan felgyorsította és támogatta a technológiai fejlődést. Köztük a FERLING-nél is, ahol a hibrid munkavégzés innovációját a HotDesk helyfoglaló applikáció létrehozása jelentette.
    Kütyü Magazin - 15 napja
  • Galaxy A széria: Bámulatos újítások és biztonsági megoldások

    A Samsung bemutatta a Galaxy A55 5G és Galaxy A35 5G okostelefonokat, amelyekkel a vállalat még több felhasználóhoz juttathatja el kiemelkedő újításait. A készülékek olyan átfogó biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint például a Knox Vault. A Galaxy csúcsminőségű kameraújításaival érkező új fotózási lehetőségek a készülékeken is elérhetők, a láthatóságfokozó Vision Booster technológiával pedig a kijelző igazodik a környezeti fényviszonyokhoz.
    Kütyü Magazin - 16 napja
  • Ilyen jól még nem teljesített okostelefon a DXOMARK teszteken

    A HONOR ismét szintet lépett legújabb csúcskategóriás telefonjával, a HONOR Magic6 Pro-val. A készülék lett ugyanis az első okostelefon, ami öt 2024 Gold Label címet nyerhetett el a DXOMARK-tól. Ez egyértelműen szemlélteti, hogy az eszköz minden tekintetben kiemelkedő: kitűnő hátlapi és szelfi kameráival, magával ragadó hangélménnyel, élénk kijelzővel és hosszú üzemidejű akkumulátorral rendelkezik. Ez az elismerés is azt jelzi, hogy a HONOR továbbra is elkötelezett az innováció terén.
    Kütyü Magazin - 16 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés