2022-ben több táblagépet fog gyártani a Samsung


A Samsung a következő évben tovább növelheti a tablet gyártásának a számát, amik a felhasználók is megérezhetnek majd, hiszen a boltok polcain több termék lesz elérhető. A tablet piac a pandémia előtt hanyatlásra volt ítélve, hiszen a felhasználók egyre kevesebb tabletet vásároltak évről-évre és nem nagyon volt értelme a nagy méretű táblagépeknek. Aztán hirtelen jött […] The post 2022-ben több táblagépet fog gyártani a Samsung appeared first on GSMring.

Forrás: GSM Ring - 870 napja Tovább a teljes cikkhez a GSM Ring oldalára...

További hírek a GSM Ring oldaláról

  • Összefonódik az életmentés és a Google Maps?

    A Google egy életmentő műholdas térkép funkció fejlesztésen dolgozik? Az alap elképzelés az, hogy műhold alapú helymeghatározással segít megtalálni a segélyszervezetnek a baja jutott embereket vagy állatokat pl kutyával túrázó család. Az alábbiak teszik ezt lehetővé: Az iPhone 14 műholdas frissítése után várhatóan az Android 15-el érkezik egy műholdas helymeghatározást támogató frissítés az erre alkalmas […] The post Összefonódik az életmentés és a Google Maps? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 7 órája
  • Hogyan töltsük a laptopunkat: A-Z-ig!

    Sorba vesszük mindazt, ami biztos alapot nyújt a laptop töltésekor!   A töltő legyen nálunk:    Ez elég egyszerű dolognak tűnik de hordozható gépek esetén nem mindig automatikus, hogy mindenhol van egy extra töltő, ezért vigyük magunkkal a saját töltőnket, az a biztos. – A töltőt úgy tároljuk, hogy ne törjük meg a kábelt, mert […] The post Hogyan töltsük a laptopunkat: A-Z-ig! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 1 napja
  • Folytatódik az Apple kálváriája!

    Az Apple tagadja, hogy megsértette volna az amerikai bírósági végzést az Epic Games elleni perben. Az Apple felszólította az amerikai bíróságot, hogy utasítsa el az Epic Games keresetét a Fortnite megsértésével kapcsolatban! Az Apple az oaklandi Yvonne Gonzalez Rogers amerikai körzeti bíróhoz benyújtott beadványában ismertette az érveket, aki 2020-ban az Epic games perében, és azzal […] The post Folytatódik az Apple kálváriája! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 2 napja
  • A.I. ráncfelvarrás és újítások az Adobe-tól ?!

    Adobe A.I támogatás! Az Adobe bemutatta a főbb A.I. újításokat, amiket az Adobe Premier Pro videó vágó megkap a legújabb frissítéssel, várhatóan még idén ősszel 2024-ben. Várhatóan olyan funkciókat fog kapni az Adobe Premier Pro, mint a generatív kiterjesztés, az objektumok hozzáadása és eltávolítása vagy a “text-to-video”, ami várhatóan a videóban szereplő szöveg automatikus feliratozására […] The post A.I. ráncfelvarrás és újítások az Adobe-tól ?! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 3 napja
  • Xiaomi? 14 és 14 Ultra? Megjelent!

    A Xiaomi legújabb szériája megérkezett! Ebben a cikkben az Xiaomi 14 Ultráról lesz szó, az általános erősebb igényekre tekintettel! Olvasási idő kb 2-3 perc! A doboz:  Az elegáns fehér vagy fekete dobozban az általános papírokon kívül az alábbiakat találjuk: telefon átlátszó matt tok 90W-os gyorstöltő adapter töltőkábel Lássuk a telefont kívülről belülről. A design: Szemből […] The post Xiaomi? 14 és 14 Ultra? Megjelent! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 6 napja
  • Google A.I. ingyenes képszerkesztő minden eszközre?

    Google A. I. képszerkesztő minden eszközre, egy kis csavarral! Olvasási idő 2-3 perc! (Ha sietsz görgess legalulra!)   A Google A. I. : Jelen állás szerint a Google Pixel felhasználók korlátlan mentési lehetőséget kapnak, a többiekhez képest, akik havi 10 mentésre számíthatnak! A folytatásban kiderül miért! Nem ez az első eset, amikor a Google a saját […] The post Google A.I. ingyenes képszerkesztő minden eszközre? appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 7 napja
  • Apple WWDC 2024, Június 10-14

    A zanzáért görgess az oldal aljára!* Apple Fejlesztői konferencia! (Olvasási idő kb 1-2 perc.) Az időpont: Napra pontosan 2 hónap azaz 8 hét múlva június 10-én Hétfőn Budapesti idő szerint este 7 kor kezdődik az Apple hivatalos fejlesztői konferenciája, ahol bemutatják többek között a majdnem kész iOS 18-at. Az eseményt az alábbi linkre kattintva követhetitek […] The post Apple WWDC 2024, Június 10-14 appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 8 napja
  • Laptop vagy PC? 2. rész: kibontás és használat.

    Laptop vagy PC kicsomagolás és használat! Olvasási idő 3-4 perc! A kicsomagolás: A kicsomagolás nagyon sok embernél eseményszámba megy, ami nem meglepő hiszen nem mindennap vesz az ember új gépet, amin dolgozik és cégek esetén sem hallottunk, hogy az összes gépet egy ember szerencséje kicsomagolni. A kicsomagolás, több okból lehet egy igazi élmény. Elsősorban azért, […] The post Laptop vagy PC? 2. rész: kibontás és használat. appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 9 napja
  • Májusban érkezik, az iOS 17.5!

    iOS 17.5, lássuk!   Eddigi főbb változások: A podcast ikon ezentúl a tartalomhoz illően dinamikusan fog változni. A beállításokban – A Biztonság menüpont alatt egy új menü: a jelszavak a böngészőhöz jelenik majd meg. Ez annyit jelent, hogy a jelszavak helyett ezentúl itt találhatjuk majd a belépési adatainkat. ( ellenőrizni fogjuk)     Az olvasó […] The post Májusban érkezik, az iOS 17.5! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 10 napja
  • Kiskorúak telefon használata, hány éves kortól hogyan és mit HA egyáltalán?!

    Az őskörök és az őskor! Amikor én voltam 7-10 éves már, akkor is ment a suliban, hogy kinek milyen telefonja van és sosem felejtem el, hogy azt mondtam még magamat is becsapva, hogy inkább ne legyen telefonom de olyat nem szeretnék, ami nem tetszik (főleg úgy, hogy tudom, hogy sokan a mai napig tetszés alapján […] The post Kiskorúak telefon használata, hány éves kortól hogyan és mit HA egyáltalán?! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 13 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés