Trek to Yomi beszámoló


Alig egy évvel a bejelentése után végre megérkezett a játék, amely már az első pillanatban levett minket a lábunkról a látványvilágával.

Forrás: Gamepod - 681 napja Tovább a teljes cikkhez a Gamepod oldalára...

További hírek a Gamepod oldaláról

  • The Thaumaturge teszt

    Morcos mágus járja a századfordulós, de viharos tempóban modernizálódó Varsó utcáit – nem csak a brutális orosz megszállókkal, de saját családja titkaival is szembe kell néznie.
    Gamepod - 2 napja
  • Dragons Dogma 2 - 10 tipp és trükk a kezdéshez

    A Dragon’s Dogma 2 nem fogja a játékosok kezét, sajátos megoldásaival pedig még a hardcore közönséget is képes megizzasztani, így a legtöbbek számára néhány tipp és trükk garantáltan hasznos lesz az első órákban való boldoguláshoz.
    Gamepod - 6 napja
  • Dragons Dogma 2 teszt

    Új trónkövetelő érkezett az akció-RPG-k földjére: 12 év várakozás után megérkezett a Dragons Dogma 2.
    Gamepod - 7 napja
  • Silent Hill: The Short Message teszt

    Amíg a folytatásokra és a második rész felújítására várunk, addig kaptunk egy ingyenes Silent Hill-játékot, amely kicsit elrugaszkodik a sorozat hagyományaitól és igen komoly problémákkal próbál foglalkozni - felszínesen.
    Gamepod - 8 napja
  • Inkulinati teszt

    Ez a taktikai játék egy szépen illusztrált középkori kódexen margóin zajló csatákat mutat be – főszereplői pedig a sok száz éves firkákban és vázlatokban megálmodott lények.
    Gamepod - 10 napja
  • Brothers - A Tale of Two Sons Remake teszt

    A Brothers felújítása kimaxolja a szégyentelen pénzlehúzás fogalmát.
    Gamepod - 12 napja
  • Llamasoft: The Jeff Minter Story teszt

    A Karateka létrejöttének bemutatása után a Digital Eclipse muzeológusai a Tempest 2000, a Gridrunner és persze a Metagalactic Llamas: Battle at the Edge of Time fejlesztőjére fókuszáltak.
    Gamepod - 14 napja
  • Tamarak Trail teszt

    Kockázni akkor igazán jó, ha fáradtságos munkával végtelen kombókat előidézve cinkelhetjük meg a dobókockákat – és ezt a roguelite Tamarak Trail lehetővé teszi.
    Gamepod - 15 napja
  • Final Fantasy VII: Rebirth teszt

    Cloud és Sephiroth magánháborúja tovább folytatódik – és a kergetőzés ezúttal a városhatárokon kívül zajlik, némi kártyázással, napozással és chocobo-neveléssel egyetemben.
    Gamepod - 16 napja
  • Pacific Drive teszt

    Hiányolod a Stalkert? Ki vagy már éhezve egy Subnautica-szerű, történetvezérelt túlélőjátékra? Szeretsz bíbelődni az autókkal? Ha igen, akkor a Pacific Drive-ot neked találták ki.
    Gamepod - 20 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés