Sony Xperia Ion - ionágyú

Bevezető, tartozékok

A Sony néhány hónappal ezelőtt akvicízióra szánta el magát, s idén februárban 1,05 milliárd eurót fizetett az Ericssonnak a közösen használt szabadalmakért és egyéb jogokért. Ezzel a Sony (ismét) önállóan, Sony Mobile Communications néven vágott neki az új jövőnek, s immáron a mobilrészlegben gyártott telefonok is az Ericsson név elhagyásával kerültek forgalomba. A japán óriás igyekezett megtartani a közös munka során kialakult előnyös megoldásokat, ám az átütő sikerhez valami pluszt is be kellett építeni a mobilokba.

Sony Xperia Ion
[+]

A Sony az Xperia sorozattal új vizekre evezett és bemutatták a szinte minden árszegmenst lefedő Sony Xperia S, P, U és Ion készülékeket. A gyártó okosan válogatta meg a bennük lévő hardvereket, így a legkisebbnek számító U is megfelel a kor elvárásainak. Mostani célpontunk az Xperia Ion, mely mind közül a legnagyobb méretű kijelzővel rendelkezik, s eredetileg kizárólag az amerikai piacra szánták, végül azonban mindannyiunk örömére Európába is megérkezett ez a modell, mely talán a legjobban sikerült az összes testvére közül.

Sony Xperia Ion
[+]

Az Ion már a jól bevált, végleges, fehér dobozban érkezett. Kinyitva megpillanthatjuk a masinát, mely igényesen és kecsesen fekszik a csomagolás tetején. Természetesen a hozzávaló tartozékok különféle fakkokban hevernek, így kapunk az Ionhoz leírást, fülhallgatót, adatkábelt, töltőfejet, valamint egy előlapi fóliát is, amely a kijelzőt hivatott védeni a külső hatásoktól. Pedig elvileg karcálló, de egyes felhasználók szerint a korábbi Xperia modellekkel azért volt baj ilyen téren, nem árt tehát az óvatosság.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia sola - kezeket a magasba

    Az Xperia sorozat legújabb tagjában debütált a Floating touch technológia, mellyel a készülék elvileg érintés nélkül is vezérelhető. Elvileg.

  • Sony Xperia U - a kis herceg

    Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.

  • Sony Xperia P - fémtestvér

    Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.

  • Sony Xperia S - rögtön a csúcsra

    Új néven, de a régi termékcsaláddal támad a Sony. Az első készülék a csúcskategóriában próbál szerencsét és jó esélyekkel indul harcba.

Hirdetés