Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

Bevezető, tartozékok

Az elmúlt években egyszerűen nem tudunk már okoseszközök nélkül létezni, a háztartásban, az autóban, mindenhol jelen vannak ezek a készülékek. Az okostelefonok ráadásul szinte mindent tudnak, amire egy átlag felhasználónak szüksége lehet, a Sony pedig egyre inkább érzi is, mire is vágynak a vásárlók. A japán gyártó már több, mint két éve befejezte az Ericsson akvizícióját, azóta pedig saját lábára állva ontja magából a mobiltelefonokat és táblagépeket. Létrehoztak egy csak rájuk jellemző formatervet, készítettek egy saját felületet, ráadásul többé-kevésbé figyelnek szinte minden szegmensre, minden árkategóriában van megfelelő alternatívának számító termékük, egyedül a legolcsóbb mobilok között nem próbálkoznak.

Sony Xperia M2
[+]

Mai tesztalanyunk, a Sony Xperia M2, a középkategória egyik versenyzője, melynek neve az elődmodellre, az Xperia M-re utal, bár talán inkább az Xperia SP házon belüli vetélytársaként lehetne emlegetni. A masinát az idei Mobile World Congress alkalmával mutatta be a Sony, és külön kiemelték, hogy megalkotásakor fontosnak tartották a felsőkategóriára jellemző egyedi dizájn kiterjesztését, amit immár az M2 is megkapott. A gyártó újdonságát ráadásul hatalmas érdeklődés lengi körül, számos felhasználó gondolkodik a vásárláson, így nem mindegy, hogy a japánok milyen szolgáltatásokat építettek fel a telefon köré, és milyen áron kínálják mindezt.

Sony Xperia M2
[+]

Tesztalanyunkat az XXL GSM biztosította számunkra, és szerencsére az eredeti csomagolásban küldték el nekünk az újdonságot. A fehér téglalap tetején újra a telefon fotója tetszeleg, a megnevezést ezüstös betűkkel írták rá. A szelencét alulról kell feltárni, itt egy kis mélyedésben fekszik a készülék, méghozzá egy celofán zacskóba rejtve. A tartozékok külön rekeszekben fekszenek, az M2-höz kapunk egy töltőfejet, egy microUSB kábelt, valamint egy normál kialakítású headsetet, amin hívásfogadó gomb is található. A japánok újdonsága fekete, fehér és lila színben kerül forgalomba, hozzánk a legsötétebb árnyalatban pompázó variáns került.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

  • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

    A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

  • Sony Xperia M - inkább előd, mint utód

    A Sony különleges és egyedi formatervét megkapta ugyan a telefon, ám sajnos a jó sebesség ellenére a kijelző és a kamera is a várakozások alatt teljesít.

Hirdetés