HTC One X+ - ha kell egy kis energia

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Ha valami jó, akkor azt nem kell megjavítani. Lehet azonban fejleszteni és ennek végrehajtási módját szerencsére minden gyártó másképp látja. Adott az Apple, amely évente dob piacra csak készüléket, de adott a Samsung, LG, HTC, Sony stb., akik viszont ennél jóval sűrűbben igyekeznek az orrunk elé tárni valamit. Már a Sonynál is megfigyelhető volt, hogy az Xperia S viszonylag rövid ideig tartó regnálása után inkább egy újabb terméket jelentettek be az Xperia SL személyében, mintsem az előbbin csiszoltak volna.

HTC One X+
[+]

A HTC One X+ a Sonyhoz hasonlóan már a nevével is fémjelzi, hogy bizony itt sem egy piacot megreformáló készülékkel rukkoltak elő a tajvaniak, hanem az előd One X-nek egy ráncfelvarrott változatáról lesz szó. A kicsi kis plusz jel nem is okoz nagyobb változásokat, hiszen mindössze az órajelet és az akkumulátor méretét növelték, no meg itt már rögtön befigyel a Jelly Bean operációs rendszer is. Hogy ez miért jó egy gyártónak, az továbbra is nagy kérdés, főleg azt a tényt figyelembe véve, hogy az elődmodell számottevően olcsóbb, a One X+ pedig nem biztos, hogy megéri majd ezt a kis többlettudást.

HTC One X+
[+]

A HTC One X+ készüléket a Speedshop adta kölcsön a gyári fehér, teljesen puritán és extrákat nélkülöző dobozban. A csomágolást a One sorozatnál már megszokott módon kell kibontani, ahol először maga az eszköz tárul elénk, alatta pedig a legszükségesebb tartozékok fekszenek. Három ilyen komponenst csomagol nekünk a tajvani gyártó, ez a töltőfej, a microUSB adatkábel és a még mindig csak közepes minőségűnek mondható headset.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire X: Desire újratöltve

    A Desire széria legújabb tagja remek formatervvel, kétmagos processzorral és Sense 4.1-gyel támad.

  • Négymagos okostelefonok viadala

    Ringbe szállnak az idei nagyágyúk, a négymagos processzor és a HD felbontású kijelző alapfelszereltségnek számít a mezőnyben.

  • HTC One V - legenda csak egy one

    A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Hirdetés