Samsung Galaxy A3 - jöttem, láttam, ...

Bevezető

A következő Samsung csúcsmodellt a dél-koreaiak állítólag csak Project Zéróként becézik, a külső és belső megújítására célozva annak érdekében, hogy a készülékeladások csökkenő tendenciáját megfordítsák. Hosszú idő után belátták ugyanis, hogy a közösség egy része ráunt a Galaxy S III óta visszaköszönő samsungos formavilágra és a polikarbonát borításra – szó, mi szó, egyszerűen túl sok hasonló Galaxy került a piacra.

A Samsung Galaxy A3 apró, kecses készülék
[+]

Az idei zászlóshajó tehát komoly változásokat hozhat, a Samsungnál azonban már tavaly rájöttek, hogy a legnagyobb konkurencia az alsóbb kategóriákat érinti, a fiatal ázsiai gyártók szemtelenül olcsó készülékekkel hódítanak el vásárlókat a patinás óriástól. Éppen ezért rukkolt elő a Samsung két fémkeretes csúcskészülék után a rendkívül kecses, fémházas Galaxy A sorozattal, hogy prémium anyaghasználattal tűnjön ki a sűrű mezőnyből, illetve igazolja a magasabb kezdőárat.

A Samsung Galaxy A3 kék dobozt kapott
[+]

Persze hozzánk a kínai telefonokhoz hasonlóan az A-sorozat is jelentős felárral érkezett meg, a Galaxy A5 alapvetően tetszett stábunknak, de nagyon sokat kérnek el érte. Most az egy árszinttel és kategóriával olcsóbb modellt vesszük szemügyre, ami ugyancsak fém kivitelt kapott, és arra vagyunk kíváncsiak, hogy az összkép alapján erősebb ajánlat tud-e lenni fivérénél.

A Samsung Galaxy A3 az A-sorozat legkisebb tagja
[+]

A légiesen könnyű Galaxy A3 a Samsungtól szokatlanul kék dobozolást kapott, amit az XXL GSM futárja hagyott itt nálunk, benne a vadiúj mobillal. A belbecs már a megszokott felhozatalt tartalmazta: egy microUSB - USB kábelt, egy töltőfejet (1A) és egy agybadugós mikrofonos fülest többféle gumiharanggal, no meg persze némi papírnyomtatványt. Az egész pakk kényelmesen elfér egy kabátzsebben, ami nem is rossz dolog.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés