Újabb részletek a Xiaomi Mi MIX 2S-ről

0

Ismét folyamatosan röpködnek a pletykák a Xiaomi Mi MIX 2S-t illetően, ami ha minden igaz, a tavaly bemutatott méretes kijelzővel ellátott csúcskészülék ráncfelvarrt változata lesz. A minap feltűnt egy egészen hivatalosnak látszó kedvcsináló plakát, amelyet egy firmware fájl követett. Előbbiből a telefon fontosabb specifikációit, utóbbiból pedig a készülék kamerájának érzékelőtípusát tudhattuk meg.

Bár az itt olvasható adatok a legtöbb olvasónk számára annyira nem lesznek újdonságok, azért egy gyors összesítésben érdemes megemlíteni mire lehet számítani a kérdéses okostelefonnal kapcsolatban. A mobil képernyője várhatóan 6 hüvelykes lesz, a megjelenítő takarásában pedig a Qualcomm általt gyártott Snapdragon 845 lapkakészlet teszi majd a dolgát. Az idei év processzoros nagyágyúját nem kevesebb, mint 8 GB RAM egészíti ki. A hátlap legfőbb ékessége egy duál kamerakészlet lesz, és most már azt is tudjuk, hogy milyen szenzor kerül felhasználásra a gyártás folyamata során.

A már említett teaser a Weibo-n tűnt fel

A már említett firmware fájlból a hozzáértők kiderítették, hogy a Xiaomi Sony IMX363 érzékelőket szerel majd a keret nélküli kijelzős óriástelefonba. A gyártó most először épít duál kamerát egy Mi MIX szériás mobilba, ráadásul a képrögzítő apparátus különféle mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciókat is kapni fog, ilyen lesz például a helyszínfelismerés. Természetesen a szokásos MIUI funkciók sem maradnak el, bár a tárgykövetés, az automatikus HDR mód, és több más opció a fájl adatai szerint nem elérhetőek ebben a buildben. Persze attól még a végleges változatban ott lehetnek majd.

A fent említetteken kívül az XDA csapata még arra is fényt derített, hogy a készülék Android Oreo rendszerrel érkezhet, duál SIM  támogatással fog bírni, lesz benne infraport, az akkumulátor várható kapacitása pedig 3400 mAh körül alakulhat.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid