Várható a Nokia 3 idei variánsa

Roland Quandt szokás szerint Twitteren tette közzé legfrissebb információit, amelyek a Nokia 3 idei variánsára vonatkozóan erősítik meg azt a közkeletű vélekedést, hogy a tavalyi széria frissítése szinte kész tény. A Nokia 3 és Nokia 5 nem voltak lenyűgöző nyitány, de mindkettőből várható újragondolt verzió. Az idei modellek viszont egyre komolyabb ajánlatokként mutatkoztak be, például a nosztalgikus felhanggal is bíró Nokia 8 Scirocco.

A Quandt által mellékelt UAProf kliensalkalmazás adatai alapján a Nokia 3 (2018) Nokia 3.1 kódnéven készül, illetve az is biztos, hogy három új készülék kapott hitelesítést Oroszországban, ezekről viszont nem sok információ áll rendelkezésre. Az viszont biztos, hogy a HMD időközben megerősítette, az eredeti Nokia 5 és Nokia 6 megkapja az Android legújabb főverzióját. A kérdésre, hogy a készülékek frissülnek-e ANDROID P-re, Juho Sarvikas HMD CPO válasza egyértelmű igen.

Azóta történt

  • Nokia 3.1 - ennyiért pont egyes

    Hiába a jól összerakott ház és a korrekt kijelző, ha öreg a forma és a hardver, a belépőszintű produktumra pedig középkategóriás árazást sütöttek. A Lumia 630 méltó utódja? Bocs, majd legközelebb.

Előzmények

  • Idén is lesz Nokia 5

    A kérdés a Twitteren merült fel, amire a cég egyik döntéshozója, Juho Sarvikas reagált személyesen.

  • Még Android P-t is kapnak a jelenlegi Nokiák

    A HMD persze kiemelte, hogy lépésről lépésre haladnak, előbb az Oreo jut el mindegyikre. Ugyanitt kinyílhatnak a bootloaderek.

  • Nokia 5 - ötlettelen

    A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

  • Nokia 3 - valaki most finntorog

    Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?

Hirdetés