IMASS A3 robotporszívó 167$-os áron

2018. június 15. 19:00 - nezdmitrendelszblog

h19937s-eu-1-dc1c-ow2y_eredmeny.jpg

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy robotporszívód, de túlságosan drága, amit kinéztél? Jó hogy felporszívóz, de jó lenne, ha fel is törölné a padlót? Jól figyelj, készültünk egy olyan robotcseléddel, ami fel is tud mosni, de az ára sem annyira horror. Az IMASS A3-as egy olcsóbb alternatívája az automatizált takarításnak. Nézzük meg mit is tud nagy vonalakban.

Nem hangzik nagy dolognak, de azért mégis csak jó, hogy vissza talál a saját töltő állomására. 800 ml-es, hatalmas a porszívó porgyűjtő tartálya, így nem kell olyan sűrűn keresgélnünk a porszívót, hogy kiürítsük azt.

h19937s-eu-1-dc1c-ojqz_eredmeny.jpg

A beépített 2500mAh-s akkumulátora sokáig készenlétben tudja tartani a segédünket és egy teljes feltöltés után körülbelül 90-120 percig is képes hűségesen takarítani a rábízott területet, nagyjából 3-4 óra alatt éri el a maximális töltöttséget.

h19937s-eu-1-dc1c-jxph_eredmeny.jpg

Hat különböző tisztítási móddal rendelkezik Auto, Spot, Edge, Zigzag, Enhance és intelligens út tervezés. 75 mm magasságú, így kevés olyan terület van, ahová nem férne be, hogy alaposan kitakarítson. A beépített víztartály 350 ml kapacitású. Maximum egy centiméter magasságú szőnyegre képes felmenni és netán, ha van emelkedő a lakásban, körülbelül 25 fok dőlésszögű emelkedővel bír el.

h19937s-eu-1-dc1c-c853_eredmeny.jpg

Annyira a költséghatékonyság elvében készült a készülék, hogy ezt a típust nem a telefonunkkal tudjuk irányítani, mint a drágább társait, hanem a csomagban érkező távirányítóval. A porszívó szett a következőket tartalmazza: magát a porszívót, a töltő állomást, távirányítót, adaptert, egy tisztító kefét, mop fejet, a víztartályt, két csavart és négy szélső kefét.

h19937s-eu-1-dc1c-qfnq_eredmeny.jpg

Amennyiben megtetszett a robotporszívó az alábbi linken adhatod le a rendelésedet a TomTop-nál, ahol most 166,99$-ért. Szerencsére itt is elérhető az áfa és vámmentes Duty Free Shipping szállítás.

Az IMASS A3-ast itt találod meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8414051024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása