szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lélegzet-visszafojtva várja az iparág az Apple ma délelőtti (magyar idő szerint ma esti) bejelentéseit, amelyek ezúttal nem hardverekkel kapcsolatosak. Aki szívesen nézné élőben, az az alábbi csatornákon hangolódhat rá.

Izgalmas bejelentésekre kerül sor estefelé: az ismét a világ legértékesebb cégévé avanzsált Apple ma mutatja be filmeket és sorozatokat kínáló streaming-szolgáltatását, illetve hírgyűjtő szolgáltatását.

A rendezvényre, amelyen hollywoodi hírességek (például Jennifer Aniston, Reese Whiterspoon, J.J. Abrams) is részt vesznek, ottani idő szerint délelőtt 10-kor kerül sor (a mi időnk szerint ez 18 óra), természetesen az Apple Park Steve Jobsról elnevezett színháztermében. A bejelentésekről sok beszámolót olvashatnak majd a neten, azonban ha valakit élőben érdekelnének a történések (és ehhez elég jól tud angolul), az többféle eszközről is bepillanthat a színházterembe, erre ugyanis egy dedikált weboldalt tart fenn az Apple.

Apple

A legjobb élményt – az Apple szerint – az iPhone, iPad vagy iPod touch használata adja Safarival, illetve iOS 10-zel vagy ennél aktuálisabb mobil operációs rendszerrel. Mac-gépekről is figyelhető az esemény (macOS Sierra 10.12 vagy újabb verzió), illetve Windows 10-es komputerekről, Microsoft Edge böngészővel. Az Apple nem ad kizárólagosságot az Edge-nek, a Chrome és a Firefox legfrissebb verziójával is követhető az esemény. Az Apple amúgy a Twitteren is közvetíti az eseményeket, szóval aki ezt az oldat részesíti előnyben, az itt tud csatlakozni.

Ha szeretne elsőként értesülni az Apple új eszközeiről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.