Pete Lau gördülékeny OnePlus 7-et ígér

Igaz, magát a terméket vagy termékeket, a bemutató dátumot és igazából semmilyen konkrétumot nem nevezett meg.

Úgy tűnik, szakít a OnePlus az eddigiekkel, és egy időben több készülékkel áll elő, alighanem OnePlus 7 név alatt. Hagyományos szenzorcseppel és dupla hátlapi kamerával jöhet az előbbi modell, míg a Pro variáns tripla optikát és háromféle látószöget viselhet hátsóján, amikor május 14-én azt a nagyérdemű elé tárja.

Az 5G-s OnePlus prototípus a barcelonai MWC-n
Az 5G-s OnePlus prototípus a barcelonai MWC-n [+]

Ennek a modellnek érkezhet ráadásul egy 5G modemmel szerelt változata, ami már csak azért se volna meglepő, mert másfél hónapja demózta ilyen kommunikációs technológiájú prototípusát a OnePlus.

A hosszúkás, noccsmentes kütyü akár a OnePlus 7 Pro előfutára is lehetett, az ugyanis megszabadulhat a cseppszerű bevágástól is, egy nagy, két szélén lekanyarodó képernyőt és felül motorikusan kiemelkedő szelfiegységet kínálva.

Ezeket persze a profi és amatőr szivárogtatók árulták el, nem Pete Lau társalapító, aki csak annyit ígér Tweetjében: a következő generáció nem csak gyors lesz, roppant gördülékeny is. Mindehhez mi tennénk hozzá, hogy esélyes az OxygenOS felület frissítése, illetve a Snapdragon 855 mobilplatform felbukkanása is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés