Ticwatch E Sports – Android Wear OS okosóra olcsón

2019. május 27. 12:00 - nezdmitrendelszblog

ticwatch_e_sports_header.jpg

A Google Wear OS-nek köszönhetően egy optimalizált rendszert kapunk, felesleges sallangok és gyártói szoftveres módosítások nélkül, a Wear OS szoftverboltjával, ahonnan letölthetjük a fontosabb alkalmazásokat.

ticwatch_e_sports_7.jpg

Az okosórák piacán gyakran találkozhatunk Android rendszert futtató példányokkal, ám ezek hátulütője a leginkább mobiltelefonokra optimalizált rendszer átszabása a kisebb hardverre és kijelzőre, nem mindig hozza azt az elvárt szintet, amire sokan elsőre számítanának. A Google az Apple okosóra piacán megszerzett erős helyét próbálta meg letaszítani a Wear OS platformmal, amit kifejezetten a karon hordható eszközökre szántak. 

ticwatch_e_sports_6.jpg

A Ticwatch E Sport okosóra a nevéből adódóan az aktív életet élőknek lett tervezve. Így a sportokhoz kiválóan illő szilikon szíjat kapott a külsőségeimben áramvonalas, egyszerű kialakítás, amely el is nyerte az IF Design Award díját. A Ticwatch E Sport 1.4 colos OLED érintőkijelzővel rendelkezik, amit zafírkristály üveg véd a karcok ellen. A kör alakú megjelenítő 400 x 400 pixel felbontású, amely a kis méretnek köszönhetően pengeéles 287PPI értékkel rendelkezik. 4GB beépített tárhellyel látták el, memóriából pedig 512MB-tal érkezik. Processzora a MediaTek MTK2601, ami két magos és maximálisan 1.2GHz-en üzemel.

ticwatch_e_sports_3.jpg

A Google Wear OS-nek köszönhetően elérhető a Google asszisztens és a Google Fit alkalmazás szinkronizálás is, hiszen a Ticwatch E Sport aktivitás és pulzusméréssel is rendelkezik. A beépített tárhelynek köszönhetően pedig mp3 fájlokat is felmásolhatunk rá, hogy aztán a Bluetooth fülhallgatónkkal sportolás közben is hallgathassuk kedvenc zeneszámainkat. Az IP67 vízállósággal rendelkező óra beépített giroszkópot, e-iránytűt WiFi-t, Bluetooth-t és GPS-t is kapott (Glonass + GPS + Beidou), így a futásainkról is pontos helyadatokat kapunk. A beépített akkumulátora 300mAh kapacitású, amit a mágnesesen csatlakoztatható kábelén keresztül tölthetünk fel.

A Ticwatch E Sports okosóra tudásához képes a Geekbuying-nál 129.99$-ért (~38.000 forintért) vásárolható meg, ami a HKEU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhető meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr10014864086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása