Áfa és vámmentesen, európai raktárból a Creality 3D Ender 3 Pro nyomtatója!

2019. szeptember 19. 19:12 - nezdmitrendelszblog

creality_3d_ender_3_pro_4.jpgEgy újabb 3D nyomtató került európai raktárba. Ez fontos, hiszen ezáltal nem csak áfa és vámmentesen vásárolható meg a termék, amivel így sokat lehet spórolni, hanem a szállítási idő is csökken, így akár még a karácsonyfa alá is odarakhatjuk a Creality 3D Ender-3 3D nyomtatóját.

A 3D nyomtató megjelenésében nem hoz sok újdonságot, hacsak nem említjük a centiméteres 220 x 220 x 250 milliméteres nyomtatható felületet. Az ABS, Carbon Fiber, PLA, TPU anyag 1.75 mm átmérőjű lehet, azaz a mondhatni szabványos filamenteket használó gép fúvókája 0.4mm-es vékonyságú anyagból építi fel a megtervezett tárgyakat.

creality_3d_ender_3_pro_2.jpg

A nyomtatandó tárgyakhoz természetesen nem kell profi tervezőnek lennünk, hiszen az interneten millió számra elérhetőek a különböző tervek, amiket a számítógépünkről kábelen vagy a 3D nyomtatóba helyezett memóriakártyára másolva szó szerint egy gombnyomással kinyomtathatunk. Így a letöltött STL, OBJ, G-Code fájlokat másodpercek alatt átküldhetjük a nyomatatóra, hogy nekiállhasson a munkának.

creality_3d_ender_3_pro_1.jpg

creality_3d_ender_3_pro_3.jpg

A csomagban természetesen útmutató is lapul, hogy összeállítsuk a nyomtatónkat, amivel akár már karácsonyfadíszeket is nyomtathatunk otthonra. Szerencsére a németországi raktárból rendelve nem kell plusz költségeket fizetnünk és, ha ezt az opciót választjuk, a szállítás is ingyenes.

A rendelésnél a Germany opciót válaszd, hogy ingyenes szállítással áfa és vámmentesen érkezzen meg a termék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3115134216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása