Másként fognak viselkedni a megnyitott képek a Facebook alkalmazásban

0

A Facebook folyamatosan fejleszt valamit, és az egyik következő újítás a Popular Photos, ami egy Instagram-szerű képfolyam lesz a fő alkalmazáson belül.

Ha megnyitsz egy videót a Facebook alkalmazásban teljes képernyőn, majd lejjebb görgetsz, akkor további népszerű videók végeláthatatlan listáját kapod. Ez egyesek szerint hasznos, míg másokat zavar, a közösségi oldal azonban nagyon szereti, hiszen ezáltal megnő a felhasználók Facebookon töltött ideje. Hasonló megfontolásból ugyanezt megcsinálják majd a fotóknál is.

Jelenleg úgy működnek a fotók a Facebookon, hogy megnyithatod őket teljes képernyőn, ilyenkor sötét lesz a háttér, és ezután bármerre húzod a képet, az bezáródik, és visszajutsz a hírfolyamba. Az új Popular Photos funkció bevezetése után azonban ugyanaz fog történni, mint a videók esetében, vagyis ha egy megnyitott fotót felfelé húzol, akkor bezárás helyett további ajánlott fotók jönnek majd fel, mégpedig javarészt olyan oldalaktól, személyektől, akiket be sem követtél. Az algoritmus választja majd ki azokat a népszerű tartalmakat, amiket megmutat neked.

A Facebook fotós felülete tehát olyasmi lesz, mint maga az Instagram, kapunk egy teljesen különálló, görgethető képes “hírfolyamot”.

Via PhoneArena, GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid