Szerző: Hlács Ferenc

2020. január 15. 14:10

Itt a rackbe szerelhető Mac Pro

Az Apple sajtreszelője már a rack szekrényekben is feltűnik.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Már rackbe szerelhető formában is megrendelhető az új Mac Pro. Az Apple "sajtreszelőként" is emlegetett izmos PC-jének asztali kiadása már december óta kapható, most pedig a gyártó a gépnek a rack szekrényekben is otthont adna. Az újonnan megjelent variáns ugyanazt az semmivel össze nem keverhető előlapot kapja, mint az asztali verzió, igaz vízszintes elrendezésben, és a gép belsejében is pontosan ugyanazokat a hardveropciókat találjuk, mint a már ismert kiadásánál, illetve a hátoldalán található csatlakozópaletta is azonos. Az ár viszont már kissé borsosabb, a rackbe szerelhető kialakításért az Apple 500 dollárral magasabb indulóárat kér el, az így nettó 6500 dollárnál kezdődik.

rackmac

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról