FIIDO M1 fatbike – Elektromos kerékpár terepre

2020. február 11. 07:04 - nezdmitrendelszblog

Az utóbbi időben egyre többet hallani a FIIDO elektromos kerékpárjairól. A városi közlekedést megcélzó eszközök után megjelent az elektromos FIIDO M1 fatbike, amivel akár a legnehezebb terepekre is kimerészkedhetünk.

A FIIDO M1 fatbike 20 colos kerekekkel rendelkezik, a széles abroncsoknak köszönhetően nem csak terepen, de homokon vagy akár havas úton is sokkal jobb tapadást biztosít. Az alumínium váz összecsukható, így arra is lehetőségünk van, hogy összecsukva betegyük a kerékpárt az autó csomagtartójába.

Természetesen elöl és hátul is teleszkópokat találunk. A 250W teljesítményű motor erejének optimális kihasználására a 7 sebessége Shimano gyártmányú váltót használhatjuk. A 12.5Ah kapacitású akkumulátor segítségével, moped módban, azaz a tekerés mellett egy kis elektromos rásegítéssel akár 100 kilométert is megtehetünk egy feltöltéssel.

 

A kormányon az első és hátsó tárcsafékkel rendelkező kerekek fékkarját találjuk. A sebességváltó mellett egy kis kijelzővel is ellátott fedélzeti computert kapunk, ami kijelzi a pillanatnyi sebességünket, a megtett távolságot és az akkumulátor kapacitását. A kerékpár beépített első ledes lámpával is rendelkezik. A Geekbuying webáruháznak köszönhetően nem kínai, hanem európai raktárból rendelhető a FIIDO M1 fatbike. Így áfa és vámmentesen, ingyenes és rövid szállítási idővel rendelhető meg az elektromos terep kerékpár.

A FIIDO M1 elektromos fatbike 949$-ba (294.000 forintba) kerül, ami európai raktárból áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Még több FIIDO elektromos kerékpár

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1815468302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása