Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 25. 14:12

Végre automatikusan szinkronizálja kiegészítőit az Edge böngésző

Csorognak az új funkciók a chromiumos Edge-be, a legújabb frissítés kiadását már elkezdte a Microsoft.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Nem kell többé a bejáratott kiegészítők telepítésével bajlódni ha új eszközön költözünk be a Chromium alapú Edge-be: a böngésző legújabb frissítésével már támogatja a telepített kiegészítők automatikus szinkronizálását a készülékek között. Az új funkció a napokban várhatóan a böngésző minden felhasználójához megérkezik - ugyanakkor továbbra is van hova felzárkóznia a szoftvernek, legalábbis a felhasználói adatok automatikus naprakészen tartása kapcsán, a böngésző ugyanis több nagy riválissal ellentétben továbbra sem támogatja az előzmények és a megnyitott lapfülek szinkronizálását.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról