szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Május elején több eszközt is bemutatott a Microsoft, közöttük egy vezeték nélküli fülhallgatót, a Surface Earbudsot. Úgy tűnik, ez utóbbi nem sikerült százszázalékosra, és ezt a gyártó is elismeri.

Új Surface táblagéppel, laptoppal együtt mutatta be nemrégiben a Microsoft a Surface Earbuds vezeték nélküli fülhallgatót. A tulajdonságai ígéretesek, például az érintéses zenevezérlés vagy a 24 órás akkumulátoros üzemidő. A korai kipróbálók véleménye azonban kicsit vegyes, nem mindenki elégedett teljesen a fülessel.

Microsoft

A felhasználók arról számolnak be Microsoft-fórumon, hogy sziszegő hang hallatszik a fülesből, amikor zenét hallgatnak vagy feloldják a csatlakoztatott eszközt. Van, aki szerint ez a hang csak néhány másodpercig tart, valójában nem is zavarja a működést, azonban mégis csak bosszantó, mások viszont folyamatosan hallják. A fórum moderátora jogosnak mondta a felvetést, és közölte, hogy a Microsoft műszaki csapata már foglalkozik a problémával.

Feltehetően egy rosszul kalibrált erősítő lehet az ok, bár biztosat csak azután lehet majd tudni, miután a Microsoft befejezte a vizsgálatot. Miután nem általános a panasz, akár egy szoftverprobléma is lehet, amit frissítéssel egyszerű orvosolni. Ezzel együtt semmiképp sem ó jel, ha egy termék életciklusának egészen korai szakaszában egy ilyesfajta probléma.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.