Ilyen lesz az Android 11 új kikapcsolási képernyője

0

A Google új funkciókkal bővíti a kikapcsolási képernyőt az Android 11-ben, és most meg is tudjuk mutatni, hogy milyen lesz a frissített felület.

Az alábbi képernyőkép nem túl jó minőségű, de a Google saját dokumentációjából származik, ami az Android 11 újításait taglalja, tehát a valódisága miatt nem kell aggódni. A szokásos funkciók, köztük a kikapcsolás, fentre kerülnek, a képernyő többi részén pedig egyéb dolgokat tudunk majd elérni. Közvetlenül a vezérlő gombok alatt a mobilfizetés lesz elérhető, és az ehhez használni kívánt kártyát lehet kiválasztani, alul pedig az okosotthonnal kapcsolatos opciók jelennek meg. Tudjuk majd kapcsolni a lámpákat, kinyitni és bezárni az ajtókat, vagy éppen vezérelni a klímát, amennyiben ki van építve az ezekhez szükséges rendszer a lakásunkban, sőt, akár az autónkkal kapcsolatos opciókat is elérhetünk majd innen.

Sokak számára gyakran használt funkciók ezek, egyre többen fizetnek mobillal, és az okosotthonok is terjedőben vannak, így teljesen érthető, hogy a Google egy könnyen elérhető, központi helyre tette ezeket a lehetőségeket.

Az Android 11-nek egyelőre a béta verzióját várjuk, ami június 3-án debütált volna, de a Googe elhalasztotta az eseményt. Új időpont még nincs, de a bemutatón derülnek majd ki a rendszer fontosabb újításai, tehát mindenképpen érdemes lesz követni a történéseket. Összesen három béta kiadásra számítunk, és utánuk jöhet  a végleges Android 11, valamikor augusztus végén vagy szeptemberben.

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid