szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hetek óta hallani, hogy az Apple egy AirPods Studio nevű terméken dolgozik. Állítólag ezt az újdonságot látni az alábbi képeken.

A Jon Prosser nevű szivárogtató több renderelt képet is megosztott Twitter-oldalán, melyeken állítólag az Apple új fejhallgatója, az AirPods Studio látható. A renderelt kép nem a konkrét terméket ábrázolja, hanem azt, ahogyan az majd várhatóan kinéz. Ezeket általában a begyűjtött információk, illetve technikai adatok alapján készítik, úgy, hogy az lehetőleg hasonlítson a majdani, kész eszközre.

Az AirPods Studiót hivatalosan még nem mutatta be az Apple, sőt említést sem tett róla a gyártó. A szivárogtatók viszont biztosra veszik egy ilyen készülék létezését, amelyet állítólag igazi prémium termékként szeretne majd csatasorba állítani az Apple – valószínűleg olyan árcédulával, mint ami a cég Beats márkanév alatt futó termékeit is jellemzi, de ez természetesen csak tipp. A fejhallgató ennél drágább is lehet.

Az AirPods Studio pontos (értsd: a gyártó által megosztott) paraméterei most még nem ismertek, de úgy hírlik, az Apple cserélhető hangpárnákban és fejpántban gondolkodik, hogy a vásárlók az Apple Watch okosórához hasonlóan ezt is a személyiségükhöz igazíthassák. Azt azonban, hogy a renderelt képek alapján ezt mégis hogyan lehet majd megvalósítani, nem tudjuk.

Az AirPods Studio egyébként valószínűleg vezeték nélküli lesz, akárcsak a cég többi ilyen nevű fülese, a bemutatását pedig késő októberre taksálják a szivárogtatók. Egy olyan eseményre, amikor majd az új iPhone-ok is bemutatkoznak. A héten zajlott ugyan egy bemutató, de ott az okosórákon és egy új táblagépen volt a hangsúly.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.