Megkezdődött a OnePlus 5 hivatalos online értékesítése


Újabb lépést tett a OnePlus annak érdekében, hogy még többen hozzájussanak legújabb készülékükhöz az egy hete bemutatott OnePlus 5-höz. Ugyan a legnagyobb fanok már beszerezhették a modellt külföldi boltokban, bevásárlóközpontokban, mivel az értékesítés még korábban megkezdődött, de mostantól egyenesen a cég hivatalos weboldalán keresztül is rendelhetünk. A hír bejelentésére a gyártó, twitter oldalát használta. Ez nekünk

Forrás: GSM Ring - 2512 napja Tovább a teljes cikkhez a GSM Ring oldalára...

További hírek a GSM Ring oldaláról

  • Android TV újraindítása szükséges? Csak kövesd a lépéseket!

    Hogyan állítsuk alaphelyzetbe az Androidos TV-t! Az Android TV az egyik legelterjedtebb okos TV-s rendszer, a Sony, TCL, Hisense, Xiaomi és a Panasonic is mind ezt a rendszert futtatja illetve néhány set top box is. Amikor probléma adódik esetleg az Androidos rendszerrel akkor elég korlátozottak a lehetőségek, újraindítani vagy gyári visszaállítani lehet. Most megmutatjuk, hogyan […] The post Android TV újraindítása szükséges? Csak kövesd a lépéseket! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 1 órája
  • Google Play Store visszatérítés, akár 48 órán belül!

    Hogyan kérjünk visszatérítést a Google Play Store-ból? Nem mindig azt kapjuk, amit szerettünk volna, a legrosszabb ha véletlenül fizetünk ki valamit (igen, ilyenkor lenne értelme a “biztos benne, hogy megvásárolja” gombnak). Itt jön képbe a visszatérítés. Az egyik legegyszerűbb az egész folyamatban, hogy minden egyes fizetős letöltésre ugyan az a folyamat érvényes így elég egy […] The post Google Play Store visszatérítés, akár 48 órán belül! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 2 napja
  • WhatsApp Design: új színek, sötét mód és sok más!

    Megújul a WhatsApp külseje! Ha nincs 2 perced akkor röviden: Megújult színnel, designnal, ikonokkal és animációkkal frissül a WhatsApp Az Androidosok a navigációs bar-t a frissítés után alulról érhetik majd el és szélesebb lesz a csatolmány tálca is. A WhatsApp továbbra is az egyik legbiztonságosabb és legnépszerűbb app üzenetek, hangüzenetek és videó hívások bonyolítására 2024-ben. […] The post WhatsApp Design: új színek, sötét mód és sok más! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 3 napja
  • Anbernic! Ne maradj le az új kézi konzolról!

    Anbernic, ami olyan, mint egy régi Game Boy! Az Anbernic új kézi konzolja, nagyon hasonlít egy régi Game Boy-ra, viszont több játék fér el rajta. (lenti kép) Ha nincs 2 perced akkor röviden: Az új RG35XXSP nagyon hasonlít a régi Game Boy kézi konzolra, viszont a gyártó szerint elég gomb van rajta a modern játékélmény […] The post Anbernic! Ne maradj le az új kézi konzolról! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 4 napja
  • M4 iPad Pro, a legvékonyabb Apple termék valaha!

    Az M4 iPad Pro összesen 5.1 mm vastag! Az Apple az iPad Proval egyszerre több új fejlesztést is bemutatott. A tegnapi rövid összefoglalónk után egy kicsit hosszabb elemzés! Röviden A legvékonyabb Apple Termék valaha Új M4 chip (3nm) Tandem OLED dupla kijelző akár 1600 NIT fényerővel, 2752 x 2064 felbontással, ami adaptív 120 Hz! Új Magic […] The post M4 iPad Pro, a legvékonyabb Apple termék valaha! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 5 napja
  • Apple Event: új iPad Air, Pro és Apple Pencil Pro

    Apple Event összefoglaló A számok A 13″ és 15″ colos MacBook Air a legtöbbet eladott belépő szintű laptop a világon de Amerikában biztosan. Az új iPad Air és iPad Pro Új iPad Air jelent meg. Az új iPad Airrel frissült néhány dolog lássuk mit kapunk: 11″ és 13″ os kivitelben kapjuk csak úgy, mint az […] The post Apple Event: új iPad Air, Pro és Apple Pencil Pro appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 5 napja
  • Apple MacBook Air M3 most 100$ kedvezménnyel!

    Apple MacBook Air M3 akció az Amazonnál! Ha nincs 2 perced, akkor röviden: Friss hír, hogy az Amazonon már kb 463.000 Forintért rendelhető az M3-as MacBook Air, míg az Apple.hu- ez pontosan 529.990.- FT Persze zsákbamacskát nem árulnak, a 66.990.- HUF kedvezményért lekell mondanunk a magyar billentyűzetről többek között, ami sokakat zavarhat. !! Akciós MacBook […] The post Apple MacBook Air M3 most 100$ kedvezménnyel! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 6 napja
  • MacBook Air M3 100$ kedvezménnyel most az Amazonnál!

    Apple MacBook Air M3 akció az Amazonnál! Ha nincs 2 perced, akkor röviden: Friss hír, hogy az Amazonon már kb 463.000 Forintért rendelhető az M3-as MacBook Air, míg az Apple.hu- ez pontosan 529.990.- FT Persze zsákbamacskát nem árulnak, a 66.990.- HUF kedvezményért lekell mondanunk a magyar billentyűzetről többek között, ami sokakat zavarhat. !! Akciós MacBook […] The post MacBook Air M3 100$ kedvezménnyel most az Amazonnál! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 6 napja
  • Lassú az androidos aktiválás? – itt a Restore Anytime!

    Lassú az Android telefonod beaktiválása és a költözés? Olvasási idő kb 1-2 perc! Ez hamarosan megváltozik, ugyanis a Google szeretné legalább olyan könnyűvé tenni a folyamatot, amilyen az Apple-é vagy legalábbis megközelíteni! Ha minden igaz, akkor a május 14-én megjelenő Google Pixel 8a, már tudni fogja ezt a funkciót! Az alapok Kezdjük azzal, hogy mi […] The post Lassú az androidos aktiválás? – itt a Restore Anytime! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 6 napja
  • Android biztonsági rés, vigyázz ha streamelsz!

    Előfordulhat, hogy az adatlopás! Olvasási idő kb 1-2 perc! Friss hírek szerint a Microsoft olyan biztonsági hibát talált, ami kihasználja az android telefonon belüli adatmegosztást, ami adatlopást is eredményezhet! Ha nincs 2 perced, akkor röviden: Még mindig nagyon sok a rossz indulatú alkalmazás főleg az Android rendszereken! Az új “Dirty Stream” az Android alkalmazások sebezhetőségét […] The post Android biztonsági rés, vigyázz ha streamelsz! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 7 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés