Kövesd élőben a Huawei P40 és P40 Pro bemutatóját


Ma 14 óráról kezdődik a Huawei legújabb csúcsmobijainak bemutatója. Hagyományos sajtótájékoztató nem lesz, de online most is tudjuk majd követni az eseményeket. Ha minden igaz három készüléket mutat be a Huawei, a sima P40 és P40 Pro mellé érkezik egy P40 Premium vagy P40 Pro Plus névre keresztelt modell is, ezt szánják a Galaxy S20 […] The post Kövesd élőben a Huawei P40 és P40 Pro bemutatóját appeared first on GSMring.

Forrás: GSM Ring - 1514 napja Tovább a teljes cikkhez a GSM Ring oldalára...

További hírek a GSM Ring oldaláról

  • Samsung Galaxy Z Flip és Fold kijelzője nem bírja a gyűrődést!

    A Samsung Galaxy Z Flip és Fold kijelző fejlesztése hepehupás! Ha nincs 2 perc akkor röviden: A Samsung vastagabb UTG kijelzőt használhat a Z FLIP 6 os telefonon, hogy csökkentse a gyűrődést és így növelje a kijelző élettartamát. Az 50 mikronnal (0.05 mm vagyis a milliméternél 20x vékonyabb) vastagabb kijelző még ellenállóbb lesz a karcok […] The post Samsung Galaxy Z Flip és Fold kijelzője nem bírja a gyűrődést! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 12 órája
  • Android némítás: a “ne zavarjanak” testreszabása!

    Android: némítás időzítése és csoportosítása! Alapvetően a ne zavarjanak funkció lenémítja az értesítéseket, hívásokat, üzeneteket és minden más értesítést. Az Android System Intelligence segítségével még időzíteni is tudjuk, viszont vannak még opciók az Androidos telefonon, tableteken és Chromebookokon, amikkel még jobban kiaknázhatjuk a lehetőségeinket. Először is kezdjük azzal, hogyan kell bekapcsolni a ne zavarjanak funkciót: […] The post Android némítás: a “ne zavarjanak” testreszabása! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 1 napja
  • iPhone 16: Kijelző gyártás már Júniustól

    iPhone 16 és a kijelző, ami belekerül! A pletykák szerint az iPhone 16 és 16 Pro kijelző gyártása Júniusban teljes kapacitással indul. Az értesülések szerint nagyon hasonló lesz az iPhone 15-ös szériához képest a 16, bár a hátlap azért változni fog az alábbi kép alapján. Az eddigieknél nagyobb kijelzőkkel érkezhet az új széria négy különböző […] The post iPhone 16: Kijelző gyártás már Júniustól appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 1 napja
  • Android 15 eddig: A 7 legjobb újítás, amit kaptunk!

    Android 15 és amit hoz nekünk! Android 15 nem kapott akkora felhajtás, mint a Google I/O 2024-es bejelentése, úton van a frissítés. Az előzmények itt olvashatók! Új videó pedig itt (csak 5 perc!) Az Android 15 második Beta-ja tegnap jelent meg a végleges verziót pedig Szeptember-Október magasságában várhatjuk. Az Android 15 nem a legnagyobb újítás de azért […] The post Android 15 eddig: A 7 legjobb újítás, amit kaptunk! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 2 napja
  • iOS 18! Új kisegítő lehetőségek érkeznek ősszel.

    iOS 18 –  várható kisegítő újdonságai! Az Apple bejelentett néhány újdonságot az ősszel érkező iOS kisegítő lehetőségeivel kapcsolatban. Még ki sem hűlt az iOS 17.5 már is itt vannak a várható újítások az iOS 18 kapcsán: itt olvasható az iOS 17.5! Amit ősszel várhatunk az az: iOS 18 iPadOS 18 macOS 15 visionOS 2 Amit […] The post iOS 18! Új kisegítő lehetőségek érkeznek ősszel. appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 2 napja
  • Fülhallgató, vízállóság, 2024, lássuk a felhozatalt!

    Fülhallgató, vízállóság, 2024! Itt a jó idő és vannak, akik nem csak a parton vagy víz mellett élveznék a zenét , hanem vízben is szeretnék élvezni a motiváló vagy éppen nyugtató ritmust. Most főleg azoknak szól ez a cikk, akik keresik a minél megfelelőbb vízálló fülhallgatót. Nem árt, hogy ha a vízállóságon túl a fülhallgató […] The post Fülhallgató, vízállóság, 2024, lássuk a felhozatalt! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 3 napja
  • Google I/O bejelentések, keresések és sok sok A.I.!

    Google Bejelentések tárháza érkezett!   A Google I/O 2024-es konferenciája fordulópont a cég életében. A CEO Sundar Pichai egyértelmáen Gemini era-nak vagyis korszaknak nevezte, azt ami most érkezik a Google-től. Egyenesen kijelentette, hogy a keresés jelentősen megváltozik a bejelentéssel, mert olyan nagy fejlesztéseket mutattak be. Hamarosan mindennek a lelke a Gemini lesz, ami a Google […] The post Google I/O bejelentések, keresések és sok sok A.I.! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 3 napja
  • Instagram: Érzékeny tartalom engedélyezése!

    Instagram és az érzékeny tartalom engedélyezése? Aki már használt Instagramot annak biztos feltűnt a képek és hosszabb-rövidebb videók megosztásának és végtelen sorának az élménye.  Az idő legnagyobb részében az ízlésünkhöz passzoló tartalmat fogunk látni, ami az elején még változó, mert sokmindent megkell ahhoz nézni, hogy kialakuljon, hogy mi az, ami minket érdekel és, amihez lehet […] The post Instagram: Érzékeny tartalom engedélyezése! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 3 napja
  • Google Pixel 8a, árak, speckók, hírek és újítások!

    Google Pixel 8a Azt gondolnád, hogy a Google Pixel 8 drága, akkor a legújabb “A” széria talán neked készült! Korábbi cikkünk: ide kattintva érhető el! Hihetetlen de máris megjelent az új Google Pixel széria. Ha a tavalyi Pixel 8-as széria és a Pixel 8 Pro nem talált be akkor talán majd a Pixel 8a. Mindössze 500$-os […] The post Google Pixel 8a, árak, speckók, hírek és újítások! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 4 napja
  • iOS 17.5: Megjelent, lássuk az újításokat!

    iOS 17.5 megjelenés! Hivatalosan is megérkezett az iOS 17.5, ami nagyon sok felhasználó reményei szerint hoz tartósabb üzemidőt és a szokásosnál komolyabb hibajavításokat! A várakozásokról itt írtunk:ide kattints!  Angol gyorstalpaló itt: Ha nincs 2 perced akkor iOS 17.5 röviden: Új hátterek pl Pride témájú hátterek Frissült a Podcast app, a widgetből is látjuk mennyi van […] The post iOS 17.5: Megjelent, lássuk az újításokat! appeared first on GSMring.
    GSM Ring - 4 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés