Csak jövőre érkezhet a kedvező árú Galaxy Fold változat


Folyamatosan érkeznek a hírek egy olcsóbb hajlítható Samsung mobilról, ám ezúttal kissé lelombozták a lelkesedésünket, mivel a legfrissebb infó szerint még legalább fél évet kell várnunk rá. Dél-koreai források szállították a szomorú hírt, miszerint csak 2021 elején érkezik majd a Samsung Galaxy Fold Lite.  A hírek szerint 1.100 dollárba kerülhet majd, amely 350 ezer forintnak felel meg. Mivel mostanság már nagyon hasonló ársávba érkeznek a csúcsmobilok, így akár még komoly kereslet is lehet majd rá. A költségcsökkentés miatt persze kell majd némi megalkuvást kötnünk, hiszen valószínűleg középkategóriás hardver kerül bele. A dizájn is változik, és a szelfikamera már kivágásban helyezkedik The post Csak jövőre érkezhet a kedvező árú Galaxy Fold változat appeared first on Techlabor.

Forrás: TechLabor - 1398 napja Tovább a teljes cikkhez a TechLabor oldalára...

További hírek a TechLabor oldaláról

  • Snapdragon 680 lapkával debütált az Oppo A60

    Az Oppo A60 nemrég feltűnt a Google Play Console adatbázisában, és most mindenféle különösebb beharangozó nélkül hivatalossá vált. A készüléket egyelőre csak a vietnámi piacra jelentették be, de kétségkívül forgalmazni fogják más régiókban is. Az okostelefonnak kissé megtévesztő a neve, hiszen nem tekinthető a tavalyi A59 folytatásának, mivel az a mobil rendelkezett 5G modemmel, ám az A60 esetében erről le kell mondanunk. Sokkal inkább a 2023 júliusában leleplezett Oppo A58 4G utódjáról van szó. A készülék 6,67 hüvelykes LCD megjelenítővel rendelkezik, amelyen 1604 x 720 pixel sorakozik, a panel képfrissítési rátája 90 Hz, a maximális fényerő pedig elérheti a 950 The post Snapdragon 680 lapkával debütált az Oppo A60 appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 1 napja
  • Kevesebb iPhone-t aktiválnak a gyártó hazájában

    A Consumer Intelligence Research Partners adatai alapján olyan kevés iPhone-t aktiválnak az amerikai piacon, hogy ilyen rossz eredményre az elmúlt hat évben nem volt példa. Az elemzők publikálták a számokat minden negyedévre, de 12 hónapos periódusban gondolkodnak, hogy az időszaki különbségeket kiküszöbölhessék számításaikban. A szezonalitás kiszorítása a kalkulációkból azért fontos, mert az iPhone eladások mindig gyengébbek, amikor az új generáció megérkezik, majd sokkal erősebbek, miután a legújabb kiadás piacra kerül. 2023-ban az újonnan aktivált okostelefonok 40%-a Apple gyártmányú készülék volt, ugyanakkor ez mennyiség az idei év elejére 33%-ra csökkent. A CIRP a jelenlegi állapotokat a hat évvel ezelőttiekhez hasonlítják, de The post Kevesebb iPhone-t aktiválnak a gyártó hazájában appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 2 napja
  • Durván bezuhant az érdeklődés az Apple Vision Pro iránt

    Ming-Chi Kuo elemző rendre szállítja az Apple-lel kapcsolatos értesüléseket olyan termékekkel kapcsolatban, amelyeket nem jelentettek be, vagy olyan gyártói döntéseket leplez le, amelyek sosem jutnak el az átlag rajongókhoz. A szakértő szerint a Vision Pro headset szénája elég rosszul áll. A gyártó állítólag lecsökkentette az egész évre vonatkozó szállítási becslését, és így a gyártási megrendeléseket is. A szakértő szerint eredetileg 700-800 ezer darabos megrendeléssel számoltak az Apple vezetői, de ezt most nagyjából a felére, 400-450 ezerre csökkentették. Az Apple ezt még azelőtt tette, hogy a headsetet az Egyesült Államokon kívüli piacokon is forgalomba helyezte volna, ami azt jelenti, hogy az The post Durván bezuhant az érdeklődés az Apple Vision Pro iránt appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 3 napja
  • A Snapdragon X Plus hajtja majd a Surface Pro 10 OLED-et

    A Microsoft május 20-án tartja a Windows On ARM eseményt, amelyhez a Qualcomm fogja szállítani a legújabb processzorokat. A zászlóshajó chip a Snapdragon X Elite, de van egy társa is, a Snapdragon X Plus. Most az utóbbiról derült ki néhány érdekesség. A szóban forgó chipkészlet egy Geekbench DirectML benchmarkban bukkant fel nemrég, miközben egy OEMMN kódnevű eszköz meghajtásáról gondoskodott. A lapkakészlet kiléte teljesen egyértelmű. Az X1P64100 chipről, vagyis a Snapdragon X Plusról van szó. A lapkakészlet tízmagos CPU kiépítéssel rendelkezik, amely hat teljesítménymag és négy energiahatékony mag összességéből áll. A Snapdragon X Elite 12 azonos magot dolgozhat a CPU-ban, amelyek The post A Snapdragon X Plus hajtja majd a Surface Pro 10 OLED-et appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 4 napja
  • Az Umidigi G9 5G sokat kínál, de csak 100 dollárba kerül

    Rengeteg kiváló ár/érték arányú okostelefon létezik a piacon, de az  Umidigi G9 5G még ezekre is igyekszik rátenni egy lapáttal. A nemrég leleplezett készülék mindössze 99,99 dolláros áron kerül majd forgalomba, ám ezért az összegért 50 megapixeles elsődleges kamerát, 5000 mAh kapacitású akkumulátort és 128 GB belső tárhelyet kapunk – egyebek mellett. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mobil mikortól kerül forgalomba, de valószínűleg már nem kell sokat várni az értékesítés kezdetére. Az okostelefont a 2024-es Global Sources Mobile Electronics Show keretein belül leplezték le Hongkongban a bevezetőben már említett őrületes, 99,99 dolláros vételárral egyetemben. Hihetetlen módon a bombasztikus árazásért The post Az Umidigi G9 5G sokat kínál, de csak 100 dollárba kerül appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 5 napja
  • Mini LED kijelzővel érkezhet a 12.9 colos iPad Air

    Egy ideje már beszélik, hogy az iPad Air következő generációja kétféle méretben is megjelenhet, akarcsak a Pro modellek, amelyeket jó ideje így dobnak piacra. Az iPad Pro készülékekre OLED képernyő kerülhet, de az Air tabletek méretesebbje, a 12,9 colos változat mini LED panelt kaphat – legalábbis a legfrissebb értesülések szerint. Igen, már megint Ross Young a hírek forrása, de a fickó nagyon ott van a szeren, ha kijelzőkről van szó, és általában megbízható infókat szokott szállítani. A mini LED technológiának megvannak a maga előnyei, alacsonyabb fogyasztás, magasabb fényerő, és sokkal mélyebb feketék, mint bármilyen hagyományos IPS megoldás esetében, a jelenlegi The post Mini LED kijelzővel érkezhet a 12.9 colos iPad Air appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 8 napja
  • Eredeti szoftverek áron alul: Windows és Office kiárusítás, élethosszig tartó licencek

    Az olyan szoftverek, mint a Windows vagy az Office, dobozos formában általában egy vagyonba kerülnek, de ha csak a licencet vásároljuk meg egy kiskereskedőnél, a legtöbbször akkor sem ússzuk meg olcsón. Vannak azonban úgynevezett OEM licencek, amelyek nagyobb PC és laptop gyártóktól származnak, ezek is teljesen legálisak az EU-ban, és jóval olcsóbban hozzájuk lehet jutni. Élethosszig szólnak, a telepítőket le lehet tölteni a Microsoft hivatalos oldaláról, és aktiválás után már használhatók is. Az egyetlen hátrányuk, hogy egy számítógépre szólnak, de ezért bőven kárpótol a kedvezőbb ár. A Godeal24 webáruház csapata szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig The post Eredeti szoftverek áron alul: Windows és Office kiárusítás, élethosszig tartó licencek appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 8 napja
  • Kisebb kijelzőt kaphat az iPhone 17 Plus

    Az iPhone 15 Plus 6,7 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, akárcsak az iPhone 15 Pro Max. A szóbeszédek szerint a következő generáció esetében megmarad a képernyő méret, de utána változások történhetnek. Az iPhone 17 Plus kijelzőjét a pletykák szerint kisebbre fogják szabni. Ross Young, a Display Supply Chain Consultants vezetője úgy tudja, hogy az iPhone 17 Plus kisebb megjelenítőt kaphat, mint az idén ősszel debütáló iPhone 16 Plus. Azt ő sem tudja pontosan, hogy mekkora lesz ez a bizonyos panel, de állítása szerint a készülék valahová az iPhone 17 és az iPhone 17 Pro Max közé kerülhet, már ami a képernyő méretet The post Kisebb kijelzőt kaphat az iPhone 17 Plus appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 9 napja
  • Ez a chipset hajtja majd a OnePlus Pad 2 táblagépet

    Ahhoz képest, hogy a OnePlus már hosszú évek óta örvendeztet meg bennünket okostelefonokkal, a táblagép műfajban viszonylag újnak számít. A gyártó következő nagy dobása a OnePlus Pad 2 lesz, amely valamikor az idei év második felében jelenhet meg. Tudtuk meg Max Jambor szivárogtató, jóvoltából. Most pedig a technológiai guru azt is elárulta, hogy milyen lapkakészlet kerülhet a tablet belsejébe. A srácnak biztosan jó kapcsolatai vannak, vagy a gyártóval, vagy a gyártónak beszállító cégek valamelyikével. Mindenesetre szerinte a OnePlus Pad 2 belsejében Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet fog zakatolni, így a tablet lehet az első, amely dologra fogja a csúcskategóriás chipsetet. The post Ez a chipset hajtja majd a OnePlus Pad 2 táblagépet appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 10 napja
  • Hivatalos a Motorola Buds és a Buds+

    A Motorola egy rakat új készülékkel jelentkezett, befutott az Edge 50 széria, de hogy tartozékokból se legyen hiány, egy pár vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatót is leleplezett a cég. A Motorola Buds a megfizethetőbb a két újdonság közül, míg a Buds+ sokkal fejlettebb funkciókat kínál, ráadásul a Boséval közösen fejlesztették. A Motorola Buds belsejében 12,4 mm-es dinamikus meghajtók találhatóak. A készülék Hi-Res Audio támogatással és aktív zajcsökkentés funkcióval is rendelkezik, utóbbit 3 mikrofon teszi lehetővé. A vezeték nélküli fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát és vízlepergető kialakítással bír. A füles kikapcsolt aktív zajszűrés mellett nagyjából 9 óráig képes működni egyhuzamban, ezt The post Hivatalos a Motorola Buds és a Buds+ appeared first on Techlabor.
    TechLabor - 11 napja
C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés