Felhasználási feltételek

Az itt megfogalmazott felhasználási feltételek határozzák meg a felhasználóra vonatkozó feltételeket a weboldalak használatával kapcsolatosan, melyeket a weboldalak használatának megkezdésével a felhasználó köteles elfogadni és betartani. A www.telefonteszt.hu weboldalt (továbbiakban: weboldal) a Digital River Kft. (továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti. A weboldalak megtekintése a felhasználók számára ingyenes és regisztráció nélkül történik. Azzal, hogy a felhasználó megnyitja a weboldalakat elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója weboldalaknak. Egyes funkciók csak regisztrációt követően érthetők el a felhasználók számára. A felhasználó elfogadja és tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető nem felel a felhasználó által elhelyezett tartalmakért a weboldalakon. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. Az Üzemeltető a közízlést- és jogszabályt sértő, valamint oda nem illő tartalmakat minden értesítés, előzetes bejelentés nélkül jogosult törölni rendszeréből. Ilyen esetben a felhasználó semmilyen kártérítési vagy bármilyen egyéb megtérítési igénnyel nem élhet, a felhasználó azonbab köteles az Üzemeltető ezzel kapcsolatban felmerült kárát megtéríteni. A Weboldalak letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését az Üzemeltető kizárja. Azzal, hogy a felhasználó megnyitja a weboldalt elfogadja a felhasználási feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak. Oldalainkon található adatok, információk, kalkulációk és árak a piacon és a gyártói oldalakon elérhető adatokon alapszanak. Ezek nem minden esetben naprakészek, esetleges hibák, pontatlanságok, elírások, sajtóhibák, eltérések előfordulhatnak, így csak irányadásként szolgálhatnak. Amennyiben ilyet észlel, kérjük azonnal jelezze az info@telefonteszt.hu e-mail címre. Ezekért valamint az adatok felhasználásból eredő károkért az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal. A felhasználók által kitöltött kérdőíveken alapuló adatok nem tükrözik az oldal üzemeltetőjének véleményét. A felhasználók által a kérdőívek kitöltése névtelenül történik, a felhasználók adatai nem ellenőrizhetőek és nem ellenőrizhető a közlések megalapozottsága sem. Ezért az itt megjelenő adatok nem tekinthetők tudományos jellegű adatoknak, ezért az oldalon megjelenő adatokkal kapcsolatban az oldal üzemeltetője mindennemű felelősséget kizár. A www.telefonteszt.hu és www.mobiltelefonteszt.hu oldalainak másodközlése csak a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet meg!

Webshop vásárlási és fizetések feltételek

A telefonteszt.hu webshop segítségével az online áruházunkban megtalálható termékeket megvásárolhatja az interneten keresztül. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék paramétereit és árát is. A termék kosárba helyezése után kell a postázási és számlázási adatokat megadnia. Ezt követően a megrendelés gomb megnyomásával véglegesítheti megrendelését. A megrendelésről egy e-mail üzenetet is küldünk a megrendelés azonosító számával és fizetési információkkal. A feltűntetett akciók visszavonásig érvényesek. A fizetést követően postai úton küldjük meg a megvásárolt termékeket. A postázást követően 14 nap visszavásárlási garanciát vállalunk minden termékünkre. Az ellállást a vásárlónak minden esetben jeleznie kell e-mail címünkön keresztül is. Az elállási jog ismertetésének hiányában a vásárló tudomására jutásától számított 30 nappal kitolódik a 8 munkanapos (nem nap, munkanap!) elállási jog! Az elállási jog nem köthető kitételekhez, csak úgy, mint a gyakorlásának feltételei sem. Például: nem kötelezhető a vásárló, hogy kizárólag a webáruház tulajdonos által biztosított nyomtatványon jelezze elállási szándékát! A kiküldött csomagnak minden esetben tartalmaznia kell az elállás jogának ismertetését, annak gyakorlásának menetét nyomtatott formában! Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket a webáruház üzemeltetőjének. Fontos! A vásárló nem kötelezheti az eladót a szállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli! A vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül, azonban kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítésére! A vételár visszatérítés lehetséges módjait minden esetben a vásárlóval kell egyeztetnünk (azaz hogy pl.: banki átutalás legyen, vagy postai úton visszaküldött, stb.) A webáruház tulajdonosnak, 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a vásárló számára a teljes vételárat, amennyiben élni kíván az elállási jogával a vásárló, és visszajuttatta a megrendelt terméket. Mint webáruház tulajdonos nem követelhetjük, hogy bontatlan állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, csak úgy, mint azt sem, hogy az eredeti számlával együtt. Ugyanakkor követelhetjük az összes tartozék illetve a garancia levél meglétét! A vásárló kibonthatja, sőt ki is próbálhatja a megrendelt terméket, és ezt követően is élhet az elállási jogával (természetesen csak 8 munkanapon belül)!

Regisztráció

A regisztrációt megelőzően a felhasználónak figyelmesen el kell olvasnia az itt leírt felhasználási feltételeket és egyetértése jeleként be kell jelölnie a regisztrációs oldalon található "elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket" jelölő négyzetet. A négyzet bejelölése nélkül a regisztráció nem lehetséges. A regisztrációhoz csak az e-mail cím és jelszó megadása kötelező, a regisztráció során az e-mail cím formai követelményeit ellenőrizzük csak, annak valódisága nem kerül ellenőrzésre. A felhasználó köteles a regisztráció során valós adatokat megadni és adatait a későbbieken is a valóságnak megfelelőlen időszerűen karban tartani és szükség szerint módosítani. A valótlan adatokból származó károkat a felhasználó köteles megtériteni az Üzemeltetőnek. A regisztrált felhasználó a rögzített és tárolt adatokhoz az regisztráció során megadott email cím és jelszó páros segítségével férhet hozzá, belépést követően és módosíthatja azokat. Amennyiben a felhasználó által megadott adatok nem felelnek meg a valóságnak, az Üzemeltető minden további értesítés nélkül jogosult törölni a felhasználó regisztrációját. Ilyen esetekben a felhasználó semmilyen megtérítési igénnyel nem élhet, köteles lesz azonban az Üzemeltető ezzel kapcsolatban felmerült kárát megtéríteni.

Fórumok: vélemények, hozzászólások, szavazatok, fórum

A honlapon található nyilvános fórumokra az alábbi szabályok érvényesek. A fórumokat a felhasználó kizárólag a saját kockázatára és felelősségére használhatja. A felhasználó felelős a regisztrációjával végrehajtott műveletekért, az ő felelősége a belépési adatainak biztonságban tartása. A fórumokban megjelenő tartalmat is a felhasználó helyezi el és vállalja értük a felelősséget.

Moderálás

A felhasználó által közzétett tartalmakat az Üzemeltető figyelemmel kísérheti, ellenőrizheti és indoklás nélkül moderálhatja, törölheti, amennyiben oda nem illő tartalomnak véli azt. Az Üzemeltető jogosult továbbá a felhasználó előzetes értesítés nélküli törlésére és letiltására is. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a moderálásból vagy annak elégtelenségéből eredő kárért, illetve kényelmetlenségért.

Adatvédelem

Az Üzemeltető a weboldalak bizonyos funkcióinak használatát csak regisztrált felhasználók számára teszi lehetővé. A regisztráció során az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. Az Üzemeltető a személyes adatokat a felhasználó kérésére törli. Felhasználó saját adatait, regisztrációját bármikor jogosult módosítani a belépést jövetően.

Felelősségvállalás

A weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegűek, felhasználása a felhasználó saját kockázata és felelőssége. Az Üzemeltető nem garantálja a weboldalakon található funkciók hibamentes működését és ezen hibák azonnali javítását. Az Üzemeltető a honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből, illetve a honlap és szolgáltatásai hibás működéséből eredő bármilyen kár megtérítését kizárja. Az Üzemeltető nem felelős az abból származó kárért, hogy a felhasználó adatai védelméről nem gondoskodott megfelelően.

Egyéb feltételek

A weboldalak Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül részben vagy egészben történő bármilyen jellegű felhasználása tilos. Az Üzemeltető weboldalaon elérhető bármely szolgáltatás igénybevétele esetén valamennyi felhasználóra a mindenkor hatályos felhasználási feltételek rendelkezései vonatkoznak. Az Üzemeltető a felhasználási feltételek és szolgáltatások megváltoztatásának jogát fenntartja. Jelen felhasználási feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv és az egyéb hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezései az irányadók. Jelen felhasználási feltételek 2011. szeptember 12. napján lépnek hatályba.

C

Telefon gyorskereső


▲ hirdetés  ▲ hirdetés

Olvasói vélemények


▲ hirdetés
 ▲ hirdetés